Λάσο : «Πλήρης ομάδα η Αρμάνι, θα είναι δύσκολο τεστ για εμάς»

Λάσο : «Πλήρης ομάδα η Αρμάνι, θα είναι δύσκολο τεστ για εμάς»

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για τη μονομαχία με την Αρμάνι Μιλάνο, βγάζοντας το... καπέλο στην ομάδα του Ετόρε Μεσίνα.

Ρεάλ Μαδρίτης και Αρμάνι Μιλάνο διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 4η αγωνιστική της Euroleague, με τον Πάμπλο Λάσο να στάζει… μέλι για την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα.

Ο κόουτς των Μαδριλένων τόνισε πως η Αρμάνι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, ενώ στάθηκε στους Ροντρίγκεθ και Ντιλέινι.

«Όλοι προπονήθηκαν, όμως έχουμε μερικούς παίκτες με προβλήματα. Τα καλύτερα νέα είναι πως όλοι είναι καλά. Θα αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή ποιοι θα ταξιδέψουν.

Η Αρμάνι ξεκίνησε τη σεζόν πολύ καλά, αγωνιζόμενη σε καλό επίπεδο. Έχει παίκτες που αποτελούν σημεία αναφοράς σε όλες τις θέσεις. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague αυτή τη στιγμή.

Διαθέτει δύο κλειδιά, τον Ροντρίγκεθ και τον Ντιλέινι, που μπορούν να σκοράρουν, αλλά και να οργανώσουν. Επίσης, γύρω τους υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες, όπως οι Ρολ, Ντατόμε και Μορασκίνι. Στη γραμμή των ψηλών υπάρχουν αθλητικοί παίκτες, όπως οι Χάινς, Ταρζέφσκι, Μπρουκς, Λεντέι. Είναι μία πλήρης ομάδα, που θα βάλει ένα δύσκολο τεστ σε εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ