Ευρωλίγκα : Ψηφίστε στο γκάλοπ που ετοίμασε to10.gr

Ευρωλίγκα : Ψηφίστε στο γκάλοπ που ετοίμασε to10.gr

Με αφορμή την κόντρα του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα, to10.gr σας ζητάει να καταθέσετε την άποψή σας για το επίπεδο της διοργάνωσης, μέσα από μια σειρά ερωτήσεων, με τη μορφή γκάλοπ.

Η κόντρα του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα και ειδικά με τον εκτελεστικό διευθυντή της, Τζόρντι Μπερτομέου έχει φτάσει στα άκρα. Το τελευταίο «επεισόδιο» παίχθηκε σήμερα Πέμπτη (12/4) με τον ισχυρό άνδρα των πράσινων Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αφήνει να εννοηθεί μέσω Instagram ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο το τριφύλλι δεν θα βρίσκεται στην Ευρωλίγκα, αλλά στη FIBA!

Βεβαίως δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός που έχει πρόβλημα, αλλά και άλλες ομάδες που κατά καιρούς έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο λειτουργίας της διοργάνωσης. Ενστάσεις που έχουν να κάνουν με τα περιορισμένα έσοδα, τα κλειστά συμβόλαια, το επίπεδο της διαιτησίας, αλλά και τη… μονιμότητα του Μπερτομέου.

To10.gr ζητά από εσάς να τοποθετηθείτε σε μια σειρά ερωτήσεων για το πως κρίνετε το επίπεδο της διοργάνωσης και αν πρέπει να αλλάξουν πράγματα προκειμένου αυτό να βελτιωθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ