Λαρεντζάκης: «Έχω δουλέψει αυτά τα σουτ, πολύ μεγάλη νίκη»

Λαρεντζάκης: «Έχω δουλέψει αυτά τα σουτ, πολύ μεγάλη νίκη»

Ο Λαρεντζάκης μίλησε για τα τέσσερα τρίποντα που έβαλε στην τέταρτη περίοδο του παιχνιδιού με την Μπαρτσελόνα και τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού στο «Παλαού Μπλαουγκράνα».

Με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να μπαίνει στο τέταρτο δεκάλεπτο και να πετυχαίνει τέσσερα τρίποντα, ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Μπαρτσελόνα μέσα στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» (80-70) και ξεκίνησε με το δεξί την περιπέτειά του στη Euroleague.

Ο διεθνής γκαρντ «εκτέλεσε» τους Καταλανούς και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μια σπουδαία νίκη, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του παιχνιδιού. «Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη. Δεν θα περάσουν πολλές ομάδες από εδώ μέσα», ανέφερε, ενώ για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε και τα τέσσερα τρίποντα που πέτυχε στην τελευταία περίοδο, τόνισε: «Σίγουρα ένιωθα καλά και έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Είμαι τυχερός που μπήκαν και πανηγυρίσαμε μια μεγάλη νίκη».

Διαβάστε επίσης: Ε, ρε γλέντια! Τι τους έκανες ρε Γιαννούλη;

Αναλυτικά οι δηλώσεις στη NOVA:

Για το αν ένιωθε ότι έμπαιναν όλα: «Σίγουρα ένιωθα καλά και έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Είμαι τυχερός που μπήκαν και πανηγυρίσαμε μια μεγάλη νίκη».

Για την εμπιστοσύνη που έχει στο σουτ του: «Έχω δουλέψει και καθημερινά δουλεύω. Υπάρχουν και μέρες που δεν θα μπουν τα σουτ. Τώρα μπήκαν και κοιτάμε την επόμενη αγωνιστική».

Για την άμυνα: «Ειδικά η άμυνα είναι το σημείο αναφοράς μας. Όλοι οι παίκτες έχουν μπει στη φιλοσοφία του προπονητή και στη άμυνα και στην επίθεση».

Για τη σημασία της νίκης: «Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη. Δεν θα περάσουν πολλές ομάδες από εδώ μέσα. Το οικογενειακό μας κλίμα μας δείχνει τόσο καλά. Αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ