Το… κάλεσμα του Τζέιμς στην Euroleague

Το… κάλεσμα του Τζέιμς στην Euroleague

Θερμή παράκληση μέσω twitter έκανε στην Euroleague ο Μάικ Τζέιμς ώστε να αλλάξει το πρόγραμμα των αγώνων της.

Με την Euroleague και το τρόπο που διαμορφώνει το πρόγραμμα αγώνων της τα έβαλε ο Μάικ Τζέιμς.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποφάσισε χθες (03/11) να παρακολουθήσει τους αγώνες της ημέρας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μιας και ο ίδιος δεν βρισκόταν στα παρκέ καθώς ο αγώνας της Μονακό απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα είναι προγραμματισμένος για τις 04/11.

Διαβάστε επίσης: Με τη δύναμη του ΣΕΦ για την επιστροφή στις νίκες

Ωστόσο ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να παρακολουθήσει την αγωνιστική δράση της ημέρας στην Euroleague καθώς τρεις αναμετρήσεις ήταν προγραμματισμένες την ίδια ώρα και η τέταρτη είχε ξεκινήσει μόνο 15 λεπτά νωρίτερα από τις άλλες τρεις.

Έτσι ο Τζέιμς έκανε έκκληση στην Euroleague μέσω twitter να βελτιώσει τον τρόπο που διαμορφώνει το πρόγραμμα αγώνων της ώστε να υπάρχει τρόπος να βλέπουμε όλα τα παιχνίδια.

Όσα έγραψε στην ανάρτηση:

«Αγαπητή EuroLeague, μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο να παίζονται αυτά τα παιχνίδια σε διαφορετικές ώρες, ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε όλα τα ταλέντα που έχουμε να προσφέρουμε;»

Το θέμα αυτό μάλιστα για τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων της Euroleague είναι ένα θέμα που έχει προβληματίσει κατά καιρούς τόσο δημοσιογράφους όσο και οπαδούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ