ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ΣΕΦ και υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου, για την 10η αγωνιστική της Euroleague. H εβδομάδα με την διπλή αγωνιστική, δεν ξεκίνησε καλά για τους πρωταθλητές Ελλάδας, αφού επέστρεψαν από το Τελ Αβίβ, με την πρώτη εκτός έδρας ήττα, στις αποσκευές τους. Υπάρχει γρήγορη ανασύνταξη και μία νίκη μέσα στην έδρα των «ερυθρόλευκων» θα επαναφέρει την ηρεμία. Ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 6-3 και φιγουράρει ακόμα στην 2η θέση της βαθμολογίας, της διοργάνωσης. Η ελληνική ομάδα σκοράρει 85.2 πόντους στην επίθεση της, δέχεται 79.1 στην άμυνα της και σήμερα θα… ποντάρει και στην διάθεση του κόσμου της, που θα βρεθεί στο Φάληρο. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τον Ολυμπιακό να θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην διοργάνωση, ειδικά μέσα στην έδρα του. Η συνέχεια της διοργάνωσης είναι σκληρή, υπάρχει κούραση για όλες τις ομάδες, όλοι θα κάνουν ήττες στην πορεία, αλλά χρειάζεται διαχείριση.

 

Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου: Η ανάλυση του αγώνα

 

Η Άλμπα Βερολίνου έρχεται στην Ελλάδα, για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στο δεύτερο ματς της εβδομάδας, για την Ευρωλίγκα. Οι Γερμανοί έχουν ρεκόρ 3-6 και βρίσκονται στην 13η θέση της βαθμολογίας. Η Άλμπα αντιμετώπισε τον Ερυθρό Αστέρα, στην έδρα της, την προηγούμενη αγωνιστική και έχασε με 84-88, από τους Σέρβους. Είναι μια επιθετική ομάδα η Άλμπα, που σκοράρει 81.7 πόντους, ενώ δέχεται 81.4. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι Γερμανοί έχουν ρυθμό στα παιχνίδια τους, σκοράρουν πολύ και προσκαλούν και τους αντιπάλους τους να τους ακολουθήσουν. Δεν θα είναι υπέρ τους να το κάνουν αυτό, μέσα στο ΣΕΦ, κόντρα σε έναν Ολυμπιακό, που μπορεί να παίξει επιθετικά. Η γερμανική ομάδα ξεκίνησε εντυπωσιακά την σεζόν, έχοντας τρεις σερί νίκες τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά κάτι… χάλασε στην συνταγή. Οι έξι συνεχόμενες ήττες τα λένε όλα. Χάθηκε η αρχική δυναμική και ψάχνουν τρόπο να επανέλθουν στις νίκες. Οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από ήττα και αυτό τους δίνει έξτρα κίνητρο.

Η αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άλμπα Βερολίνου είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Πέμπτης.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ