Πραντίγια: «Πρέπει να προσπαθήσεις να σταματήσεις τον Βεζένκοφ με κάθε κόστος»

Πραντίγια: «Πρέπει να προσπαθήσεις να σταματήσεις τον Βεζένκοφ με κάθε κόστος»

Η Βαλένθια υποδέχεται στην Λα Φοντέτα τον Ολυμπιακό και ο Χάιμε Πραντίγια υπογραμμίζει την προσοχή που πρέπει να δείξει η ομάδα του στον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Χάιμε Πραντίγια αποτελεί ένα από τα κορυφαία ταλέντα στην Euroleague, καθώς είναι υποψήφιος για το βραβείο του Rising Star της διοργάνωσης. Ο φόργουορντ της Βαλένθια μίλησε για την δυσκολία του παιχνιδιού απέναντι στον Ολυμπιακό το βράδυ της Παρασκευής(24/2), για την 25η αγωνιστική της Euroleague, αλλά και την αντιμετώπιση του Σάσα Βεζένκοφ.

Οι δηλώσεις του Πραντίγια:

Για τον Βεζένκοφ: «Αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην EuroLeague και πρέπει να προσπαθήσεις να τον σταματήσεις με κάθε κόστος. Ξέρουμε ότι θα παίξει καλά, αλλά θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε να παίξει όσο πιο άσχημα γίνεται ή τουλάχιστον να μειώσει τα ποσοστά του».
Διαβάστε επίσης: Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Κωνσταντέλια!

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στην EuroLeague και έχει μια από τις καλύτερες άμυνες στην Euroleague. Προέρχεται από την κατάκτηση του Κυπέλλου με μεγάλες νίκες. Στην έδρα του παλέψαμε και κερδίσαμε, αλλά εδώ θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Χρειαζόμαστε κόσμο να έρθει να μας στηρίξει. Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, κόντρα στον πρωτοπόρο. Θα ήταν πολύ ωραίο να σπάσει το σερί τους».

Για τον ίδιο δήλωσε: «Μετά το EuroBasket μου πήρε λίγο περισσότερο χρόνο για να πάω στην ομάδα, αλλά νομίζω ότι είμαι σε άνοδο και βοηθάω σε ό,τι χρειάζεται και σε ό,τι ζητά από εμένα ο κόουτς Μουμπρού. Είμαι χαρούμενος που είμαι ένας από τους υποψήφιους για Rising Star».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ