Απίστευτος Πάντερ: «Πήρα την αλλαγή στο σκριν και απλώς έκανα κάτι που προπονώ από… 7 χρονών»

Απίστευτος Πάντερ: «Πήρα την αλλαγή στο σκριν και απλώς έκανα κάτι που προπονώ από… 7 χρονών»

Ο ήρωας του ματς της Μαδρίτης, Κέβιν Πάντερ, περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο πως είχε στο μυαλό του την τελευταία φάση της αναμέτρησης στο ματς Ρεάλ - Παρτιζάν την οποία έκρινε με ένα buzzer beater τρίποντο.

Η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Παρτιζάν ήταν μια από τις καλύτερες μπασκετικές παραστάσεις της Euroleague σε επίπεδο playoffs. Οι Σέρβοι σε ένα απίστευτο ματς με πολλές ανατροπές στο προβάδισμα πήραν τελικά τη νίκη με ένα πολύ δύσκολο buzzer beater τρίποντο του Κέβιν Πάντερ που ήταν κυρίαρχος χτες (25/4) στο Wizink Center της Μαδρίτης.

Ο Αμερικανός σουτέρ, με 26 πόντους και 5/8 τρίποντα, έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από πολλούς στη Λίγκα. Πήρε μάλιστα και την ευθύνη του τελευταίου σουτ όταν μετά από μια άρτια σχεδιασμένη επίθεση, βρήκε το miss match με τον πιο ψηλό και πολύ πιο βαρύ Γιαμπουσέλε, τον… έπαιξε στα πόδια και εκτέλεσε από τα 7 μέτρα διαμορφώνοντας το τελικό 89-87.

Διαβάστε επίσης: Με 6 Έλληνες ο Ολυμπιακός και Φορτούνη στο «10» κόντρα στον Αρη – Πρόβλημα με δύο βασικούς

Ο Πάντερ μίλησε για τη φάση αυτή αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του μετά το τέλος του ματς και ανάφερε σχετικά:

«Ήθελα να γίνει αλλαγή μαρκαρίσματος. Προτιμούσα να μην παίξω απέναντι στον Γουίλιαμς-Γκος. Βέβαια, και να μη γινόταν αλλαγή, πάλι θα έπαιζα ένας εναντίον ενός. Αλλά, ξέρεις, καλύτερα φέρε μου έναν ψηλό! Τελικά, πήρα την αλλαγή και όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς κάτι που προπονώ από 7 χρονών.

Είναι μια σειρά από παιχνίδια, 40 λεπτά. Έχουμε μια καταπληκτική ομάδα και δεν μπορείς απλά να μη σεβαστείς κάποιον. Αν το κάνεις, θα σε κάνουν να πληρώσεις. Και αυτό έκαναν. Ο Γιαμ Μαντάρ έπαιξε υπέροχο δεύτερο ημίχρονο, όλοι έπαιξαν καλά. Αυτό χρειαζόταν και πήραμε τη νίκη εκτός έδρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ