Παναθηναϊκός: Δοκιμασία στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα

Παναθηναϊκός: Δοκιμασία στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Άλμπα Βερολίνου και θα ψάξει το πρώτο του φετινό «διπλό» στη Euroleague.

Η Euroleague συνεχίζεται με το δεύτερο μέρος της 7ης αγωνιστικής και ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη «μάχη» όπου θα αντιμετωπίσει την Άλμπα Βερολίνου (10/11, 21:00) στη «Mercedes-Benz Arena» με στόχο να πάρει το πρώτο του «διπλό» στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Εργκίν Αταμάν θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα, ενώ στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Λούκα Βιλντόζα, που όμως είναι πιθανό να μην πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής. Φυσικά τα βλέμματα στρέφονται στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πρασίνων, τον Κέντρικ Ναν, που δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο.

Από την άλλη, εκτός θα είναι φυσικά ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που χειρουργήθηκε στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού και θα απουσιάσει για τους επόμενους δύο μήνες. Όπως φυσικά και ο Ιωάννης Παπαπέτρου που αναμένεται να επιστρέψει σε ανάλογο διάστημα.

Το «τριφύλλι» θα βρεθεί απέναντι στον γνώριμό του Ματ Τόμας, ενώ μεγάλη προσοχή θα χρειαστεί και ο πρώην ΝΒΑερ, Στέρλινγκ Μπράουν, που στο ξεκίνημα της σεζόν δείχνει πολύ καλά στοιχεία, αλλά ψάχνει ακόμα να βρει τα πατήματά του στο περιβάλλον της Euroleague.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μίλαν Νέντοβιτς από την Σλοβενία, Λούκα Καρντούμ από την Κροατία και Αλμπέρτο Μπαένα από την Ισπανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ