Μεγάλε Παπ, όλα θα ήταν αλλιώς αν εσύ…

Μεγάλε Παπ, όλα θα ήταν αλλιώς αν εσύ…

Ο Κώστας Παπανικολάου έδωσε το σύνθημα για το 2-2. Και ήταν τόσο καλός που όλοι σκέφτηκαν τα τρία ματς που δεν ήταν εκεί.

Τεράστιος Κώστας Παπανικολάου στο Game 4. Πραγματικός αρχηγός. Με εκείνες τις κραυγές που έσκιζαν τον αέρα του ΣΕΦ. Μα και με τα καντάρια μπάσκετ του. Με τεράστια προσφορά στην επίθεση (3/5 τρίπ) που είναι εύκολα μετρήσιμη. Και ακόμη μεγαλύτερη στην άμυνα.

Τόσο σπουδαίος που πολύ λογικά όλοι σκέφτηκαν το αυτονόητο. Το πόσο έλειψε στα προηγούμενα τρία παιχνίδια. Μια ακόμη μεγάλη ατυχία του Ολυμπιακού: Να χάσει τρία ματς στη σειρά με ίωση ο αρχηγός. Πόσο διαφορετικά θα ήταν όλα…

Διαβάστε επίσης: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έβαψαν ερυθρόλευκο το Μπέρμιγχαμ (vids)

Όσα είπε ο Παπανικολάου:

«Θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα για το πάθος που έδειξαν, την επιθυμία να μην αφήσουν να χαθεί αυτό το παιχνίδι, αλλά και τους φιλάθλους που μας έδωσαν ώθηση. Όλοι έβαλαν ένα λιθαράκι. Δεν έχει να κάνει με μένα, αλλά με την ομάδα. Έχουμε μια ακόμη ευκαιρία, στο τελευταίο παιχνίδι. Παίζουμε εκτός, η Μπαρτσελόνα έχει την πίεση τώρα. Θα πάμε εκεί να παίξουμε με το μαχητικό μας πνεύμα, με το στυλ που μας χαρακτηρίζει και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη.

Θέλω πάντα να δίνω τα πάντα, ο κόσμος με βοηθά φωνάζοντας το όνομά μου και θέλω να τους το ανταποδώσω. Χαίρομαι που σήμερα έβαλα το λιθαράκι μου για να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ