Ολυμπιακός: Μέσα ο Λαρεντζάκης για το Game 5

Ολυμπιακός: Μέσα ο Λαρεντζάκης για το Game 5

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο Game 5 με την Μπαρτσελόνα με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και δίχως τους Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα.

Game 5 για τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη όπου κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη και να είναι εκείνος που θα προκριθεί στο Final Four της Euroleague στο Βερολίνο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα από την στιγμή που επέστρεψε ο Κώστας Παπανικολάου στην αγωνιστική δράση στο Game 4 του ΣΕΦ, και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αποφασίστηκε να είναι κανονικά στην αποστολή, έτσι ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να πάει με την ίδια… συνταγή και απόψε.

Συνεπώς εκτός δωδεκάδας θα παραμείνουν οι Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα, που δεν έχουν πάρει πολλά λεπτά στα τελευταία ματς. Επίσης εκτός θα είναι και οι Μιχάλης Λούντζης, Γιώργος Τανούλης.

Η 12άδα του Ολυμπιακού: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Αϊζάια Κάνααν, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Σακίλ ΜακΚίσικ, Κώστας Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Μόουζες Ράιτ, Νικόλα Μιλουτίνοφ και Μουστάφα Φαλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ