Η τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού και οι πανηγυρισμοί με τη λήξη του αγώνα στην Πάτρα (vid)

Η τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού και οι πανηγυρισμοί με τη λήξη του αγώνα στην Πάτρα (vid)

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την τελευταία άστοχη επίθεση του Παναθηναϊκού και τους πανηγυρισμούς παικτών και φιλάθλων του Προμηθέα Πάτρας για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Προμηθέας Πάτρας πήρε μία επική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον νταμπλούχο Παναθηναϊκό με σκορ 81-79 και έγραψε ιστορία!

Οι τελευταίες στιγμές του αγώνα ήταν βγαλμένες από… θρίλερ με τον Προμηθέα τελικά να πανηγυρίζει τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός 16 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε είχε την τελευταία επίθεση. Ο Καλάθης ξεκίνησε και πήρε όλη τη φάση πάνω του, με τον Έλληνα γκαρντ να σουτάρει τρίποντο 7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, αλλά ο Χολ είπε ένα… μεγαλοπρεπέστατο «Όχι».

Στη συνέχεια, με κάποιον τρόπο η μπάλα έφτασε στον Τόμας, ο οποίος έδωσε στον Τζόνσον, εκείνος πήρε το τελευταίο σουτ τριών πόντων και αστόχησε.

Το τι ακολούθησε, δεν χρειάζεται περιγραφή!

Πανδαιμόνιο στην Πάτρα, με τους παίκτες να πανηγυρίζουν μαζί με τους οπαδούς της ομάδας οι οποίοι μπήκαν στο παρκέ για να γιορτάσουν αυτή την τεράστια επιτυχία του συλλόγου τους.

Δείτε το βίντεο με την τελευταία άστοχη επίθεση του Παναθηναϊκού και τους έξαλλους πανηγυρισμούς των Πατρινών:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ