Άσχημα νέα για τη Βραζιλία: Χάνει το υπόλοιπο Mundobasket ο Νέτο

Άσχημα νέα για τη Βραζιλία: Χάνει το υπόλοιπο Mundobasket ο Νέτο

Ο τραυματισμός του Νέτο είναι τελικά σοβαρός με τη διάγνωση του ιατρικού επιτελείου να αναφέρει ρήξη επιγονατιδικού τένοντα, που σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος χάνει το Mundobasket αλλά και μεγάλο μέρος της σεζόν.

Ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός του Mundobasket είναι γεγονός με τη Βραζιλία και τον Ραούλ Νέτο να είναι οι μεγάλοι άτυχοι.

Οι αρχικοί φόβοι για τον τραυματισμό του Ραούλ Νέτο στην πρεμιέρα των Καριόκας στη διοργάνωση κόντρα στο Ιράν, επιβεβαιώθηκαν, με τον πρώην ΝΒΑer που πρόσφατα πήρε μεταγραφή στην Euroleague και θα αγωνίζεται με τη Φενέρμπαχτσε, να τίθεται εκτός από το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Φρανσίσκο Ορτέγκα: Ένας φουλ μπακ που αναβαθμίζει την αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού (vids)

Η γνωμάτευση του ιατρικού επιτελείου της Βραζιλίας που εξέτασε τον άτυχο γκαρντ είναι πως ο 31χρονος υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο δεξί πόδι. Αυτόματα τίθεται εκτός συνέχειας του Mundobasket, αλλά εκτός αυτού η απουσία του από τα παρκέ αναμένεται να είναι πολύμηνη και ίσως χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Ο τραυματισμός του Νέτο έχει αντίκτυπο και στην υπόθεση του Νικ Καλάθη στη Φενέρ. Ο έμπιερος γκαρντ ήταν στην πόρτα της εξόδου καθώς δεν ήταν στα πλάνα του Ιτούδη αλλά μετα την ατυχή εξέλιξη για τον Βραζιλιάνο, ο Έλλνας τεχνικός των Τούρκων ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ