Αντετοκούνμπο: «Μπορώ να παίζω σπουδαίο μπάσκετ μέχρι τα…»

Αντετοκούνμπο: «Μπορώ να παίζω σπουδαίο μπάσκετ μέχρι τα…»

Πλήρως συνειδητοποιημένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε δηλώσεις του δείχνει να έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα πως η καριέρα του έχει ημερομηνία λήξης, αναφέροντας μέχρι ποια ηλικία μπορεί να αποδίδει σε υψηλό επίπεδο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σταθερά τα τελευταία χρόνια από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ. Οι πάμπολλες ατομικές διακρίσεις , η δημοφιλία του στις ψηφοφορίες για τα All Star Game και ένα… δαχτυλίδι πρωταθλητή μαρτυρούν του λόγου το αληθές.

Από τα 18 του που αγωνίζεται στο ΝΒΑ για τους Μπακς σε 708 παιχνίδια έχει μέσους όρους που φτάνουν τους 22.5 πόντους, τα 9.6 ριμπάουντ και τις 5.7 ασίστ, ενώ και φέτος στα 28 του πλέον και πιο ώριμος από ποτέ, διάγει σεζόν καριέρας με 31.2 πόντους ανά ματς.

Διαβάστε επίσης: Ντέρμπι ψυχολογίας και… ατομικών επινοήσεων χαρισματικών παικτών

Ερωτηθείς για το μέχρι πότε σκέφτεται πως θα αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο, ο Greek Freak φαίνεται πως έχει… δουλέψει στο μυαλό του το σενάριο της πιθανής απόσυρσης από το ΝΒΑ ή και γενικότερα από την ενεργό δράση, αναφέροντας σχετικά:

«Είμαι 28 χρονών και είμαι στη 10η σεζόν μου στη λίγκα. Νιώθω ότι μπορώ να παίζω σπουδαίο μπάσκετ μέχρι να γίνω 35 χρόνων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ