Ούτε ο GM, ούτε ο ιδιοκτήτης… Ο Αντετοκούνμπο διαλέγει τον προπονητή των Μπακς

Ούτε ο GM, ούτε ο ιδιοκτήτης… Ο Αντετοκούνμπο διαλέγει τον προπονητή των Μπακς

Οι Μιλγουόκι Μπακς είναι πολύ κοντά στο να ανακοινώσουν τον προπονητή με τον οποίο θα πορευτούν τη νέα σεζόν και η γνώμη του Αντετοκούνμπο έχει βαρύνουσα σημασία.

Ο αποκλεισμός των Μπακς από τους Χιτ στον πρώτο γύρο των playoffs του ΝΒΑ, σήμανε την ώρα σημαντικών αλλαγών για τους πρωταθλητές του 2021. Ο πρώτος που… πλήρωσε το μάρμαρο του αποκλεισμού ήταν ο Μάικ Μπουντενχόλζερ που αποτέλεσε άμεσα παρελθόν από τον πάγκο του Μιλγουόκι.

Έκτοτε, αρκετά ονόματα έχουν παρελάσει ως υποψήφιοι προπονητές της ομάδας, με τους Μπακς να περιορίζουν την τελική λίστα σε τρεις υποψήφιους, τους Νικ Νερς, Κένι Άτκινσον και Άντριαν Γκρίφιν. Τώρα έρχεται ένα ρεπορτάζ του Τζον Γκαμπαντόρο από το Arizona Sports να δώσει μια επιπλέον «ανάγνωση» στην προπονητολογία.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με ολόγυμνη φωτογραφία πρώην παίκτριας του ελληνικού Big Brother (pics)

Αναφέρει πως οι Μπακς ένα από τα κύρια μελήματα που έχουν, είναι να κρατήσουν στην ομάδα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον κρατήσουν μάλιστα χαρούμενο, με τις κατάλληλες συνθήκες ωστε να ριχτεί στη μάχη του πρωταθλήματος χωρίς… δεύτερες σκέψεις.

Για αυτό και παίρνουν πολύ σοβαρά την άποψή του για τον νέο προπονητή των Μπακς, με τον Έλληνα φόργουορντ να τάσσεται υπέρ της πρόσληψη του Άντριαν Γκρίφιν:

«Νομίζω πως ο Άντριαν Γκρίφιν θα είναι αυτός που θα πάρει τη δουλειά στους Μιλγουόκι Μπακς, επειδή τον θέλει ο Γιάννης. Υπάρχει μια διχογνωμία απ’ όσο μαθαίνω, ανάμεσα στον ιδιοκτήτη, τον general manager και τον Γιάννη. Θέλουν όμως να κρατήσουν τον Αντετοκούνμπο και να τον έχουν χαρούμενο. Ο Άντριαν Γκρίφιν είναι η επιλογή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ