Άρης – Πρέπει να συνέλθει ενόψει Λαμίας

Άρης – Πρέπει να συνέλθει ενόψει Λαμίας

Άλλη ομάδα ο Άρης χωρίς Καμαρά και με βασικά «γρανάζια» του να μη βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, όμως, για το παιχνίδι κυπέλλου της Πέμπτης (20/1) δεν υπάρχουν περιθώρια για τέτοιες εμφανίσεις.

Το μεγαλύτερο προβλήμα της ισοπαλίας χωρίς τέρματα στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό διορθώνεται, καθώς ο Άρης βρίσκεται στο -4 από τα πλέι οφ, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο από τον ΟΦΗ.

Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η εικόνα του στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Το γεγονός οτι δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, έχοντας πολύ καλύτερο ρόστερ και πολύ μεγαλύτερη ποιότητα από τον αντίπαλο του.

Κάτι, όμως, που σε πολύ λίγες στιγμές φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Στις λίγες αυτές στιγμές, μάλιστα, που οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να δείξουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους, τους έλειψε η καλή τελική πάσα.

Ο Άρης είναι τελείως διαφορετική ομάδα χωρίς τον Καμαρά στη σύνθεση του. Η απώλεια του 26χρονου επιθετικού, που έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα με την εθνική ομάδα της Μαυριτανίας, είναι δυσαναπλήρωτη.

Είναι τόσο μεγάλη η ποιότητα του, που κανείς εκ των υπαρχόντων ποδοσφαιριστών δεν μπορεί να την καλύψει. Ακόμα και το οτι απασχολεί δύο αντιπάλους αμυντικούς.

Ειδικά στο χθεσινό παιχνίδι, όπου ο Άρης ουσιαστικά έπαιξε χωρίς φορ περιοχής στο μεγαλύτερο μέρος του, καθώς ο Μανσίνι είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, έχει καλύψει κατ’ ανάγκη τη συγκεκριμένη θέση σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά επιθετικός κορυφής δεν είναι.

Δεν είναι, μόνο, φυσικά,η απώλεια του Καμαρά. Ο Άρης δεν χρειάζεται μ’ αυτό το ρόστερ τον βασικό επιθετικό του, ή για την ακρίβεια δεν θα έπρεπε να χρειάζεται, για να κερδίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι περισσότεροι, όμως, από τους σημαντικούς παίκτες του δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, κάτι που σε συνδυασμό με την έξυπνη αμυντική τακτική αλλά και το πάθος στις προσωπικές μονομαχίες που επέδειξαν οι γηπεδούχοι, κατέστησαν τον Άρη ακίνδυνο επιθετικά.

Υπήρξε μια σχετική βελτίωση μετά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο του Εντιαγέ, που έκανε ορισμένες εξαιρετικές ενέργειες, με αποκορύφωμα την ατομική προσπάθεια που κατέληξε στην πάσα στον Μανσίνι.

Ακόμα και έτσι, βέβαια, ο Άρης θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, με την κεφαλιά του Μπράμπετς στις καθυστερήσεις. Κάτι που θα άλλαζε το αποτέλεσμα, όχι όμως και την εικόνα του.

Ο Άρης πρέπει να συνέλθει ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης. Θα πρέπει να εμφανιστεί βελτιωμένος και να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης. Γιατί το κύπελλο είναι ο μεγάλος του στόχος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ