Η Λεωφόρος της ευκαιρίας για τον Άρη

Η Λεωφόρος της ευκαιρίας για τον Άρη

Οι κιτρινόμαυροι μπορούν με νίκη στο εκτός έδρας ντέρμπι (23/10) με τον Παναθηναϊκό να μπουν ξανά στο «κόλπο» της διεκδίκησης μιας εκ των πρώτων θέσεων της βαθμολογίας.

Η κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, είναι δύσκολη, αποτελεί, όμως, συγχρόνως και μια μεγάλη ευκαιρία για τους κιτρινόμαυρους. Αν ο Άρης καταφέρει να φύγει με διπλό από τη Λεωφόρο, θα μπει για τα καλά ξανά στο παιχνίδι της διεκδίκησης μιας εκ των πρώτων θέσεων στη βαθμολογία.

Το τρίποντο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ήταν αυτό που επανέφερε το καλό κλίμα και έδωσε στην ομάδα του Άλαν Πάρντιου τη δυνατότητα να προετοιμαστεί με ηρεμία για το ντέρμπι στη Λεωφόρο.

Το κυριακάτικο παιχνίδι, όμως, θα είναι διαφορετικό. Εκτός από το αυτονόητο βαθμολογικό όφελος, με νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ο Άρης θα στείλει και το δικό του μήνυμα οτι είναι εδώ και έτοιμος να διεκδικήσει υψηλούς στόχους.

Η μεγάλη διαφορά είναι οτι ο Άρης για να τα καταφέρει, θα πρέπει όντως να είναι πολύ καλύτερος από τον αντίπαλο του. Γιατί στον Άρη δεν δίνονται ακόμα και τα πέναλτι που δικαιούται, όπως για παράδειγμα το ξεκάθαρο στο χέρι του Μύγα, στο πρόσφατο ματς με τον Ιωνικό.

Λάθος εκτίμηση της φάσης από διαιτητή και VAR, που άλλαξε τελείως, όμως, την εικόνα του αγώνα και θα μπορούσε να στοιχίσει τρείς πολύτιμους βαθμούς, αν τελικά δεν έκανε την ανατροπή με τους Γκρέι και Ζερβίνιο.

Ευκαιρίας δοθείσης από την αναφορά στους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, είναι ξεκάθαρο ότι είναι πολύ σημαντική η απόφαση για τον φορ στο ντέρμπι στη Λεωφόρο. Για τον παίκτη, δηλαδή, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, καθώς αυτή τη φορά δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το 4-2-3-1 από τον προπονητή του Άρη.

Ο Πάρντιου δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση του και πιθανότατα θα το πράξει τελευταία στιγμή. Με διαφορετικά χαρακτηριστικά οι δύο ποδοσφαιριστές, καθώς ο Γκρέι είναι κλασσικός φορ περιοχής, σε αντίθεση με τον Ζερβίνιο που δεν είναι αυτή η φυσική του θέση, όμως, μπορεί να εκμεταλλευτεί με την ταχύτητα του τα κενά που πιθανόν να αφήσει μεσοαμυντικά ο Παναθηναϊκός.

Ακόμα, είναι ξεκάθαρο ότι ο τεχνικός του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει για βασικό στο κυριακάτικο παιχνίδι τον Μανσίνι. Η κουβέντα, γίνεται, για το αν ο Αργεντινός τεχνικός θα καταφέρει να ακολουθήσει την αποστολή. Με τον Ματέο Γκαρσία να φαντάζει, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ως ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του στην ενδεκάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ