Άρης: Κερδισμένοι ομάδα και παίκτης από την υπόθεση Πάλμα

Άρης: Κερδισμένοι ομάδα και παίκτης από την υπόθεση Πάλμα

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα αποτελεί το μεγάλο πρότζεκτ των κιτρινόμαυρων, ενώ έχει αρχίσει να βελτιώνει την απόδοση του στα πλέι οφ, κάτι που θα βοηθήσει τον Άρη να πετύχει τον στόχο του αλλά και τον ίδιο να ανεβάσει τις «μετοχές» του.

Δεν είναι λίγα τα «μάτια» που έχουν, ήδη, στραφεί, πάνω στον Λουίς Πάλμα, στην ποδοσφαιρική αγορά. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Άρη, άλλωστε, συγκεντρώνει ένα «πακέτο» ικανοτήτων, το οποίο σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του, τον κάνει ιδιαιτέρως ελκυστικό για αρκετές ομάδες.

Μπορεί οι κιτρινόμαυροι να μην έχουν ακόμα στα χέρια τους κάποια χειροπιαστή πρόταση, υπάρχουν, όμως, γαλλικές ομάδες που τον έχουν, ήδη, στην ατζέντα τους. Μαζί και η Άντερλεχτ, η Ρέιντζερς αλλά και δυο ακόμα ευρωπαϊκοί σύλλογοι που έχουν «ενοχλήσει» τον τεχνικό διευθυντή Ρόμπερτ Παλίκουτσα.

Διαβάστε επίσης: Η επόμενη ημέρα του (μπασκετικού) Παναθηναϊκού

Το πρώτο δεδομένο στην υπόθεση του Λουίς Πάλμα, έχει να κάνει με τη γενικότερη φιλοσοφία που διέπει τον Άρη, σε ότι αφορά τη διαχείριση του έμψυχου υλικού. Πρόκειται για μια ανώνυμη εταιρεία, η οποία και φυσικά χρειάζεται κέρδος για να είναι βιώσιμη και οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών εντάσσονται στο συγκεκριμένο πλαίσιο.

Ο Άρης, όμως, πουλάει και δεν… ξεπουλάει και αυτό έχει γίνει ξεκάθαρο μέχρι τώρα. Αυτό ισχύει, φυσικά και στην περίπτωση του Πάλμα, για τον οποίο θα πρέπει μια ομάδα να δώσει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Είναι σίγουρο ότι η περίπτωση του Πάλμα θα απασχολήσει σημαντικά την καθημερινότητα του Άρη, μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Μέχρι τότε, όμως, υπάρχει τρόπος να βγουν κερδισμένοι και ο Άρης και ο ποδοσφαιριστής.

Ο Πάλμα έχει αρχίσει να ανεβάζει ξανά την απόδοση του στα τελευταία ματς και ειδικά κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν αρκετά καλός. Αν συνεχίζει έτσι, βελτιώνοντας συνεχώς την απόδοση του, θα βοηθήσει και τον Άρη να πετύχει τον στόχο του, ενώ παράλληλα θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο και τις δικές του ποδοσφαιρικές «μετοχές».

Τέλος, επειδή πολλά έχουν ακουστεί σε ότι αφορά την ρήτρα μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή και ο καθένας λέει το δικό του, η αλήθεια είναι ότι ανέρχεται στο 30%. Αυτά είναι τα χρήματα που θα εισπράξει η πρώην ομάδα του, Ολίμπια, αν ο Άρης πουλήσει τον παίκτη.

ΥΓ. Περισσότερες πιθανότητες, σε σχέση με τον Ρουπ, να προλάβει την κρίσιμη εκτός έδρας κυριακάτικη (23/4) αναμέτρηση με τον Βόλο, έχει ο Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα προσπαθήσει να πάρει μέρος στο πρόγραμμα εκγύμνασης στην προπόνηση της Τρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ