Ολυμπιακός : Φιλάκια και αντίο! (vid)

Ολυμπιακός : Φιλάκια και αντίο! (vid)

O… Φάρος επέλεξε την πάρτη του, την βόλεψη του, την καρέκλα που κρατάει δεκαετίες. Θα αναλάβει και τις ευθύνες. Το ελληνικό μπάσκετ θα «σκάσει» στα χέρια του… Φάρου και του Βασιλειάδη που μετά από πολύ σκέψη παρατήρησε…. σκιές. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τον δρόμο του.

Επίδειξη δύναμης από τον… Φάρο. Έβαλε Έλληνες διαιτητές για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, έκανε και δηλώσεις αλά Βασιλακόπουλου και ο Συμεωνίδης («εμπιστευόμαστε τους Έλληνες διαιτητές») και όλα καλά και όλα ωραία. Ο Βασιλειάδης σφυρίζει αδιάφορα, άντε να δει μετά από πολύ σκέψη κάποιες… σκιές και από εδώ πάνε και οι άλλοι…

Μπα, last year. Σημειώστε λάθος. Υπολόγιζαν βλέπετε χωρίς τον… ξενοδόχο. Τα γελάκια και οι ειρωνείες έχουν κοπεί τις τελευταίες μέρες. Πόσο δε μάλιστα από τη στιγμή που βγήκε ξεκάθαρα πως ο Ολυμπιακός είναι ήδη σε επαφές με την Αδριατική Λίγκα. Ο Ολυμπιακός που έχει γνωστοποιήσει πολλάκις την απόφαση του και δεν αλλάζει. Μπορεί βεβαίως μέσα στις επόμενες ώρες να δώσει και άλλες απαντήσεις μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Βεβαίως είναι τουλάχιστον αστείο να περιμένουν οι Βασιλακόπουλοι και Συμεωνίδηδες και λοιποί σύμμαχοι πως τώρα οι Αγγελόπουλοι θα πουν «εντάξει έβαλαν διεθνείς διαιτητές, άρα κατεβαίνουμε…».

Και επειδή προφανώς όλοι όσοι υπηρετούν τον… Φάρο από το δικό τους μετερίζι δεν έχουν και καμία απολύτως επαφή με τον κόσμο του Ολυμπιακού προφανώς και δεν μπορούν να κατανοήσουν πως το #mexritelous τους πήρε και τους σήκωσε!!!

Είναι συντριπτική η αποδοχή, καθολική η στήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού στην απόφαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Μια απόφαση που έπρεπε να είχε παρθεί πολλά χρόνια πριν. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως.

Ο… Φάρος αποφάσισε σήμερα να πορευτεί από εδώ και στο εξής χωρίς τον Ολυμπιακό. Σε ένα πρωτάθλημα που παίζουν χρόνια τώρα δύο, ο ένας αποχωρεί. Και ο… Φάρος αδιαφορεί καθώς τον ενδιαφέρει η πάρτη του, η βόλεψη του, η καρέκλα του (τους). Ας μείνουν λοιπόν μόνοι τους. Να δούμε χωρίς τον Ολυμπιακό τι θα κάνουν, τι πρωτάθλημα θα έχουν, τι χορηγούς θα έχουν, τι χρήμα θα υπάρχει για τους υπόλοιπους.

Το ελληνικό μπάσκετ θα «σκάσει» στα χέρια του μονάρχη του. Θα «σκάσει» στα χέρια του Βασιλακόπουλου, του Συμεωνίδη και βέβαια του Βασιλειάδη, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κοντονής άλλωστε είχε βαφτίσει «Φάρο» την ΕΟΚ του Βασιλακόπουλου και ας υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που δεν τηρούνται και ας μην υπάρχει έλεγχος στην Ομοσπονδία εδώ και χρόνια και διάφορα άλλα… όμορφα που συμβαίνουν στον χώρο του μπάσκετ που διοικεί ο ίδιος άνθρωπος καμία 40αρια χρόνια.

Ο Βασιλειάδης βλέπετε μετά τις αρχικές εξυπνάδες, το γύρισε στο… καλαματιανό και μετά από πολύ σκέψη είδε… σκιές, αλλά εξέφρασε (και αυτός) την εμπιστοσύνη του στην ελληνική διαιτησία. Εδώ δεν είναι ποδόσφαιρο να χρειάζεται… εξυγίανση εδώ είναι μπάσκετ όπου η… εξυγίανση υπάρχει δεκαετίες. Τι και αν και στις δύο περιπτώσεις «χτυπάνε» τον Ολυμπιακό;

Ως γνωστόν αυτή η Κυβέρνηση, αυτός ο Υφυπουργός έχει «θέμα» με τον Ολυμπιακό ως σύλλογο. Και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Ας πάνε μόνοι τους λοιπόν και ας δουν το ελληνικό μπάσκετ να διαλύεται. «Αιχμάλωτο» το έχουν τόσα χρόνια, ας το κάνουν ότι θέλουν λοιπόν. Ο Ολυμπιακός προφανώς δεν θα κατέβει στο ντέρμπι. Και ακόμη αν το αναβάλλουν αύριο για… αστείους λόγους δεν θα αλλάξει τίποτα.

Χρόνο θα κερδίσει λίγο ο… Φάρος και ο Βασιλειάδης αλλά αν δεν κάνουν αυτό που πρέπει δεν θα αλλάξει το παραμικρό. Ο Ολυμπιακός άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει πως το ΣΕΦ την Κυριακή με Έλληνες διαιτητές είναι κλειστό. Άρα τι μέτρα ασφαλείας και κουραφέξαλα;

Ο Ολυμπιακός που έχει πάρει τον δρόμο του. Η Αδριατική Λίγκα είναι η επόμενη μέρα του. Το καλύτερο είναι να παίζεις στο πρωτάθλημα της χώρας σου. Όταν όμως οι ίδιοι οι άνθρωποι που ελέγχουν το άθλημα στην χώρα σου δεν σε σέβονται τότε τους στέλνεις… φιλάκια και αντίο!

Τους είχε προετοιμάσει ο Χρήστος Μπαφές άλλωστε από την μέρα εκείνου του αισχρού αγώνα στο ΟΑΚΑ με την 3αδα «φωτιά» των «γκρι» του… Φάρου.

Θυμηθείτε το στο βίντεο που ακολουθεί. Προφητικό ήταν. Αλλά τότε γέλαγαν. Τώρα;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ