Παναθηναϊκός – Φενέρ: Ενέργεια και ξύλο

Παναθηναϊκός – Φενέρ: Ενέργεια και ξύλο

Ο Παναθηναϊκός έτσι θα μπορούσε να κερδίσει την Φενέρ στην κατάσταση που είναι

Στην κατάσταση που είναι ο Παναθηναϊκός, ο μοναδικός τρόπος να πάρει το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε ήταν να… παίξει ξύλο. Να αναγκάσει τους Τούρκους δηλαδή να βγουν έξω από το παιχνίδι τους και με την άμυνά του να τους ξεκόψει κάθε σκέψη για νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ.

Για ένα ημίχρονο όμως οι παίκτες του Πασκουάλ έκαναν το αντίθετο. Είχαν υποχρεωθεί σε ρόλο δεύτερο, ακολουθούσαν τους αντιπάλους τους και παρά τα «ξεσπάσματα» που είχαν δεν κατάφερναν να βρουν τρόπο να ανακόψουν τους αντιπάλους τους.

Μοιραία λοιπόν η Φενέρμπαχτσε έπαιρνε διαφορές και κρατούσε τα ηνία του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος όμως οι «πράσινοι» ανέβασαν την πίεσή τους στη μπάλα, έβαλαν ενέργεια με τον Αντετοκούνμπο τεσσάρι και τον Σίνγκλετον σέντερ έκλεισαν τους διαδρόμους στην άμυνα αναγκάζοντας τη Φενέρ να βγει από το παιχνίδι της.

Ο Θανάσης μάλιστα έδωσε απίστευτη ενέργεια, βγήκε στα μις ματς, πήρε ριμπάουντ, έπαιξε άμυνες. Ηταν εκείνος που έβαλε… φωτιά στην πεντάδα και το γήπεδο.

Στην επίθεση ο Παππάς ανέλαβε την… αποστολή αυτοκτονίας και δικαιώθηκε. Πήρε τα κρίσιμα σουτ σκοράροντας τους τελευταίους εννέα πόντους του Παναθηναϊκού.

Είναι ξεκάθαρο πως οι «πράσινοι» έχουν ακόμα προβλήματα στην απόδοσή τους, δεν έχουν διακριτούς ρόλους και ο Πασκουάλ θα πρέπει να πάρει αποφάσεις για τους χρόνους, τους ρόλους και τις προτεραιότητες.

Μπορεί να κέρδισε ο Παναθηναϊκός δείχνοντας αντίδραση, αλλά η συνολική του εικόνα ήταν και πάλι προβληματική.

Το πρόγραμμα εξακολουθεί να είναι δύσκολο και χρόνος δεν υπάρχει για να γίνουν δραστικές αλλαγές στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

ΥΓ. Ο Νίκος Παππάς απλά δεν μπορεί να διαχειριστεί τον αποκλεισμό του από την εθνική ομάδα και τα αίτια αυτής της απόφασης. Ξέρει πολύ καλά πως έχει κάνει λάθη το καλοκαίρι και αδυνατεί να το διαχειριστεί. Έβαλε το σουτ και πίστεψε ότι μπορεί να τα βάλει με όλους και με όλα.
Δεν έχει καταλάβει πως από τον Παναθηναϊκό πέρασαν παικταράδες και παικταράδες. Εκαναν τριπλ κράουν και την επόμενη χρονιά δέχονταν την κριτική επειδή δεν έπαιζαν καλά, γιατί… απλά δεν έπαιζαν καλά.
Αδιαμαρτύρητα. Έκαναν τη δουλειά τους και ο Τύπος τη δική του. Και συνέχιζαν να παίρνουν κούπες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ