Πόσο ντροπή νοιώθουν οι Παναθηναϊκοί στην εποχή Αλαφούζου;

Πόσο ντροπή νοιώθουν οι Παναθηναϊκοί στην εποχή Αλαφούζου;

Και όμως ο Γιάννης Αλαφούζος μιλάει για ντροπή! Ο Αλαφούζος που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στα «πέτρινα του χρόνια» και την ανυποληψία. Ο Αλαφούζος που δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο της ομάδας του. Μάλλον χρειάζεται νέο προπονητή για να του μάθει μπάλα…

Και όμως το ζήσαμε και αυτό. Ο Γιάννης Αλαφούζος έβγαλε ανακοίνωση για την διαιτησία του ντέρμπι, για το πέναλτι που δόθηκε στον Ολυμπιακό και για το μαρκάρισμα του Μπα στο Μακέντα. Ο Γιάννης Αλαφούζος που την Πέμπτη έλεγε στην Επιτροπή Δεοντολογίας πως η διαιτησία είναι «καθαρή» και πως δεν αδικείται κανείς.

Όχι βεβαίως πως έχει μεγάλη σημασία τι λέει συνολικά ο Γιάννης Αλαφούζος για το ποδόσφαιρο καθώς ως γνωστόν η σχέση του με το άθλημα δεν είναι μεγάλη παρά το ότι παλιότερα προσέλαβε προπονητή για να του μάθει τα βασικά.

Χρειάζεται προφανώς ξανά ιδιαίτερα. Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι πως ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκινάει στην ανακοίνωσή του με το «Πόση ντροπή ακόμα θα αντέξουν οι φίλοι του Ολυμπιακού με αυτά τα απροκάλυπτα δώρα της διαιτησίας;». Δηλαδή για να το κάνω πιο λιανά γιατί όντως δεν μπορείς να το πιστέψεις και εύκολα, ο Γιάννης Αλαφούζος μιλάει για ντροπή στους οπαδούς του Ολυμπιακού που φέτος τον έχουν πάει «πριονοκορδέλα» τα «φιλαράκια» εκ νέου του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού με την ΕΠΟ του Γραμμένου και τον Περέιρα στην ΚΕΔ αλλά έχασαν το πρωτάθλημα δια περιπάτου και με 20 πόντους διαφορά!

Αλλά ούτε αυτό είναι πάλι το θέμα μας. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, ειδικά αν δεν έχει σχέση με το άθλημα, ειδικά όταν θυμάται το άθλημα για να εξυπηρετήσει άλλες επιχειρησιακές δραστηριότητες. Όπως συμβαίνει εσχάτως με τον Γιάννη Αλαφούζου που δύο μήνες πριν είχε παρατήσει τον ΠΑΟ στη μοίρα του και τώρα… θυμήθηκε τις ανακοινώσεις στο ημίχρονο.

Το θέμα είναι πως χρησιμοποιεί την λέξη ντροπή ο Γιάννης Αλαφούζος που επί των ημερών του οι Παναθηναϊκοί ντρέπονται για την κατάντια της ομάδας τους! Ο Γιάννης Αλαφούζος που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στα «πέτρινα χρόνια» του και συνεχίζει να τον κρατά με σιγουριά εκεί! Τον Παναθηναϊκό που τον κατάντησε να είναι 4ος και καταϊδρωμένος, χωρίς ελπίδα για τα βασικά για το μέγεθος του συλλόγου.

Τον Παναθηναϊκό που επειδή ο Γιάννης Αλαφούζος τον διέλυσε οικονομικά τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από την Ευρώπη. Τον Παναθηναϊκό που επί των ημερών του Γιάννη Αλαφούζου δεν είχε να πληρώσει τα βασικά, χρώσταγε σε όποιον μιλούσε Ελληνικά και όχι μόνο και κατάντησε να πέφτει κατηγορία. Και θα έπεφτε κατηγορία αν ο Ολυμπιακός (και η ΑΕΚ) δεν είχε ψηφίσει υπέρ της αλλαγής της διάταξης, στη μέση της σεζόν, απλά και μόνο για να σωθεί ο Παναθηναϊκός.

Ο Γιάννης Αλαφούζος που επί των ημερών του ο Παναθηναϊκός κατάντησε… παράρτημα του ΠΑΟΚ, να παίρνει δανεικούς ποδοσφαιριστές για να μπορέσει να σταθεί στην κατηγορία, μιλάει για ντροπή για τους οπαδούς του Ολυμπιακού που βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να παίρνει το πιο καρυδάτο πρωτάθλημα της ιστορίας του κόντρα σε όλους, τον ΠΑΟΚ του Ιβάν, την ΑΕΚ του Μελισσανίδη, τον ΠΑΟ του Αλαφούζου, την «δική τους» ΕΠΟ που ο Mr. Skai επαναλαμβάνω μόλις την Πέμπτη χαρακτήρισε εξυγιαντική με την διαιτησία να είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Για τον Κομίνη άλλωστε, για τον οποίο πολλάκις έχει εκφραστεί δημοσίως ο Ολυμπιακός, μπορεί να ρωτήσει γιατί σφυρίζει ακόμη μιλώντας με τον έναν εκ των δύο «συνεταίρων» του στην «τρόικα» που συνασπίστηκε για να κρατήσουν την ΕΠΟ και για να βγάλουν τον Μπουτσικάρη πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ. Νομίζοντας πως αρκούν αυτά για να ρίξουν από την κορυφή τον παντοδύναμο Ολυμπιακό που τους διέσυρε στο γήπεδο.

Αυτό άλλωστε είναι το ποδόσφαιρο των αντιπάλων του Ολυμπιακού, για αυτό προφανώς μπερδεύεται και ο Γιάννης Αλαφούζος. Πιθανόν να μην προσέλαβε τώρα προπονητή για να του μάθει ποδόσφαιρο όπως είχε κάνει παλιά, τώρα άλλωστε το ποδόσφαιρο είναι ξεκάθαρο πως δεν τον ενδιαφέρει. Απλά μπερδεύεται και ξεχνάει. Πάνω από όλα όμως το γεγονός ότι τόσο καιρό δεν πατούσε στο γήπεδο «απαντά» για το ποιοι νοιώθουν πραγματικά ντροπή για την κατάντια της ομάδας του. Και η κατάντια του Παναθηναϊκού έχει ονοματεπώνυμο. Γιάννης Αλαφούζος. Αυτό είναι ντροπή…

Υ.Γ. Η εικόνα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Όχι γιατί δεν έπαιξε καλά, άνθρωποι είναι από φιέστα έρχονταν λογικό να είσαι πιο χαλαρός. Όμως να είσαι «αλλού» και ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό απαγορεύεται! Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να έχει τέτοια εικόνα, δεν επιτρέπει να μην υπάρχει συγκέντρωση ούτε στο ελάχιστο!

Υ.Γ.1: Αυτοί οι διαιτητές είναι της… εξυγίανσης. Τα παράπονα στον Περέιρα, τον Γραμμένο, τον Ιβάν, τον Μελισσανίδη και τον Αλαφούζο που τους στηρίζουν. Η Κουρομπίλια που είδε οφσάιντ στο φινάλε σε μια τελειωμένη φάση σε παίκτη του ΠΑΟ που καλυπτόταν τρία μέτρα είναι διεθνής. Αυτό είναι ντροπή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ