Βρέθηκε και ο Τσακ Νόρις στο Καπιτώλιο; Τι απάντησε ο ίδιος…

Βρέθηκε και ο Τσακ Νόρις στο Καπιτώλιο; Τι απάντησε ο ίδιος…

Τοποθετήθηκε ο «σκληρός» της αμερικανικής τηλεόρασης

Μία φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου προκάλεσε πανικό στα social media όσον αφορά την παρουσία του γνωστού ηθοποιού, Τσακ Νόρις στην εισβολή των οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Ο «σκληρός» της αμερικανικής τηλεόρασης αναγκάστηκε να διαψεύσει επίσημα τις φήμες ότι ήταν παρών στην στις ταραχές στην αμερικανική πρωτεύουσα μετά από τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας ενός άνδρα που η αλήθεια είναι ότι του μοιάζει πολύ.

Ο πρωταγωνιστής έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Twitter, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο:

«Έμαθα πρόσφατα ότι υπήρχε ένας σωσίας του Τσακ Νόρις στις ταραχές στο Καπιτώλιο. Δεν ήμουν εγώ αυτός ούτε ήμουν εκεί. Κανενός είδους βία δεν χωρά στην κοινωνία μας. Είμαι και θα είμαι πάντα στην πλευρά του νόμου και της τάξης».

Μιλώντας σε αμερικανικό ΜΜΕ ο ατζέντης του είχε διαψεύσει ότι απεικονιζόταν ο πελάτης του στην εν λόγω φωτογραφία, κάνοντας μάλιστα στον φίλο του και ένα κοπλιμέντο.

«Παραμένει στο Τέξας μαζί με την οικογένειά του» δήλωσε ο Έρικ Κρίτζερ, παραδεχόμενος μεν ότι υπάρχει κάποια ομοιότητα ανάμεσα στα δύο πρόσωπα, όμως σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι «ο Τσακ είναι πολύ πιο ωραίος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ