Έτσι ήταν πριν τις πλαστικές  η Χριστίνα Λαμπίρη

Έτσι ήταν πριν τις πλαστικές η Χριστίνα Λαμπίρη

Άλλος άνθρωπος!

Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι μία από τις Ελληνίδες celebrities που έχουν αποφασίσει να αλλάξουν κάποιο χαρακτηριστικό του προσώπου τους μέσω πλαστικής επέμβασης και συγκεκριμένα, έχει διορθώσει τη μύτη της.

Φυσικά η παρουσιάστρια δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που έχει αλλάξει τη μύτη της μιας και πρόκειται για μία από τις πιο συνηθισμένες επεμβάσεις.

Η ίδια η Χριστίνα Λαμπίρη είχε αποκαλύψει πως είχε πάρει την απόφαση να κάνει πλαστική στη μύτη για να αλλάξει την εικόνα που έβλεπε και η διαφορά, του πριν και του μετά, είναι εμφανής.

Έτσι ήταν η Χριστίνα Λαμπίρη πριν την πλαστική στη μύτη

«Πίστευα ότι εκείνη την ώρα έφευγα…»
Η Χριστίνα Λαμπίρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, «Οδηγός καλής ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και μίλησε για τις τραγικές στιγμές που πέρασε όταν έπαθε την πρώτη κρίση άγχους και νόμιζε ότι «φεύγει».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μοιράστηκε τη δική της ιστορία κατά την οποία έχασε την γηκάτω από τα πόδια της.

«Την πρώτη κρίση πανικού την έπαθα σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Είχα μόλις γεννήσει την κόρη μου και ήμουν σε μια διαδικασία ενός δύσκολου διαζυγίου γιατί κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο. Κάτω από την πίεση αυτή, χωρίς να το καταλαβαίνω και έχοντας ένα νεογέννητο μωρό τελείως ξαφνικά αρχίζω να αισθάνομαι μια αφάνταστη δυσφορία. Μία δύσπνοια. Ένα βάρος».

«Δεν καταλάβαινα τι ακριβώς μου συνέβαινε. Σε τέτοιο βαθμό που βγήκα, τότε έμενα σε ένα ρετιρέ πολύ ψηλά, στον πέμπτο όροφο, με θάλασσα μπροστά, δηλαδή δεν είχα κάτι να με πειράζει… Ήμουν στο μπαλκόνι και έλεγα ότι δεν αναπνέω! Κοίταζα γύρω μου, τι μου έχει συμβεί και δεν καταλάβαινα. Άσπρισα,

ίδρωσα, έγινα μούσκεμα και έτρεξα δίπλα στην αδελφή μου. Με ξάπλωσε λίγο, άρχισε να μου συζητάει και μου έδωσε λίγο νερό» πρόσθεσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. «Σιγά σιγά επανήλθα. Βέβαια, πίστευα ότι εκείνη την ώρα έφευγα! Και μάλιστα της είπα, «αν φύγω, έχε το νου σου στη μικρή». Δηλαδή το θυμάμαι πολύ καλά. Και μιλάμε, τώρα, για 24 ετών». Βέβαια, πλέον ζει ευτυχισμένες στιγμές έχοντας στην αγκαλιά της το έγγονι της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ