Χαμός με Τζούλια Νόβα και Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Ηταν κακιά μαζί μου, δεν θέλω να τη θυμάμαι…»

Χαμός με Τζούλια Νόβα και Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Ηταν κακιά μαζί μου, δεν θέλω να τη θυμάμαι…»

«Δεν είναι το τι έχω δει, είναι τι έχω βιώσει εγώ η ίδια»

Η Τζούλια Νόβα βρέθηκε καλεσμένη στο «I love SouKou» και ξεσπάθωσε εναντίον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αναφέροντας πως ήταν κακιά μαζί της και προσπαθεί να το αποβάλλει και να μη το θυμάται.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζούλια Νόβα είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν είναι το τι έχω δει, είναι τι έχω βιώσει εγώ η ίδια. Μαζί μου ήταν κακιά. Παράλληλα, δείτε την απρόσμενη απάντηση της Τζούλιας Νόβα για τον επίθεση στον πρώην σύντροφό της.

Διαβάστε επίσης: Τι ακριβώς ζητάει ο «εξαφανισμένος» Ιβάν Σαββίδης με τους «πραιτωριανούς» του από τον Πρωθυπουργό;

Ήμουν κατά κάποιο τρόπο καλεσμένη στην εκπομπή της μέσω δημοσιογράφου που κάναμε συνέντευξη εξωτερική. Πριν 2-3 χρόνια στο “Pop Up”. Δεν είπα κάτι, είχε μια ωραία ροή η συνέντευξη με την δημοσιογράφο. Μετά το πάνελ με σχολίασε πολύ περίεργα. Στην ουσία τη δικιά της καλεσμένη την έθαψε».

«Λέω τώρα “αλήθεια;”. Είπαν πράγματα – όχι μόνο εκείνη και άλλα άτομα στο πάνελ- που το έβλεπες και αντιλαμβανόσουν την κακία. Δεν υπήρχε λόγος να σχολιαστεί. Κανένας! Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε ειπωθεί. Προσπαθώ να τα αποβάλλω και να μη θυμάμαι, αλλά το συναίσθημα πάντα μένει. Μπορώ να το προσπεράσω, να το συγχωρέσω, αλλά δεν μπορώ να το ξεχάσω» πρόσθεσε η Τζούλια Νόβα.

Δείτε το απόσπασμα από το 7ο λεπτό:

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ