Ο έρωτας που μετατράπηκε σε μίσος και ξεφωνητό (pics)

Ο έρωτας που μετατράπηκε σε μίσος και ξεφωνητό (pics)

Διαβάστε πώς ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσα σε δύο μοντέλα, κατέληξε σε δημόσιο πόλεμο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δυστυχώς δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο ένας μεγάλος έρωτας να καταλήγει σε άσβεστο μίσος, Κάτι τέτοιο συνέβη και ανάμεσα στην Αλέξις Ρεν και τον Τζέι Αλβάρεζ. Οι δυο τους αγαπήθηκαν τρελά, όμως κατέληξαν σε έναν άγριο χωρισμό που προ ολίγο μηνών προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και αυτό γιατί η Ρεν έκανε κάτι που εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον 22χρονο σήμερα πρώην σύντροφό της από τη Χαβάη. Τι ακριβώς έκανε η 20χρονη καλλονή; Μέσω ενός tweet, υποστήριξε πως ο Τζέι δεν διαθέτει και τόσο… πλούσια προσόντα!

Και μπορεί το tweet αυτό να «σβήστηκε» μετά από λίγο, ωστόσο το κακό είχε γίνει. Όπως άλλωστε λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός «καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομά»!

Πλέον οι δύο τους ζουν μακριά κι αγαπημένοι με την εκρηκτική Αλέξις συχνά πυκνά να προκαλεί σεισμό στα Social Media παραθέτοντας τα αδιαμφισβήτητα κάλλη της όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και κι εσείς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ