Βαλβέρδε – Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την «Βασίλισσα» (pic,vids)

Βαλβέρδε – Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την «Βασίλισσα» (pic,vids)

Ο ίδιος πρωταγωνιστής, την ίδια στιγμή στο κατάλληλο σημείο. Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά από μηχανής θέος για την «Βασίλισσα» χαρίζοντας της την πρόκριση για τον τελικό του Σούπερ Καπ.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα μας χάρισαν ένα από τα καλύτερα Clasico, που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Μια μονομαχία που είχε λέιψει πολύ από το αρχείο των συγκεκριμένων «μαχών» με την «Βασίλισσα» να επικρατεί με 3-2 παίρνοντας το μαγικό εισιτήριο για τον τελικό του Σούπερ Καπ.

Όμως για να πάρει την πρόκριση η Ρεάλ, χρειάστηκε για ακόμη μια φορά σε ημιτελικό Σούπερ Καπ, η παρέμβαση του Φεντερίκο Βαλβέρδε. Ο Ουρουγουανός μέσος στην φάση του 98′ εφτασε στην περιοχή τη στιγμή που έπρεπε για να πάρει το γύρισμα που έγινε απο δεξιά,και στο οποίο ο Βινίσιους γνωρίζοντας πως ακολουθούν άλλοι συμπαίκτες του άφησε με ντρίμπλα…

Ο Βαλβέρδε δεν αστόχησε έγραψε το 3-2, πανηγυρίζοντας μάλιστα όπως ο Μέσι, παίρνοντας έτσι μια άτυπη ρεβάνς για τον πανηγυρισμό του Αργεντίνου μάγου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» πριν από μερικά χρόνια.

Ωστόσο η χθεσινή βραδιά θα λέγαμε πως ήταν ενα deja vu για τον Βαλβέρδε και για την Ρεάλ, μιας και πριν ακριβώς δύο χρόνια, ξανά για τον θεσμό του Σούπερ Καπ, o νεαρός μέσος ήταν ξανά πρωταγωνιστής για την ομάδα του. Πιο συγκεκριμένα στον τελικό απέναντι στην μισητή συμπολίτισσα Ατλέτικο, ο Άλβαρο Μοράτα στο φινάλε έφευγε ολομόναχος με την εστία των «μερέγχες», όμως λογάριαζε χωρίς τον Ουρουγουανό. Ο μέσος της Ρεάλ έπεσε στα πόδια του Ισπανού φορ  και τον γκρέμισε.

Αποβλήθηκε, όμως είχε κάνει αυτό που ήταν απαραίτητο εκείνη τη στιγμή για να γλιτώσει το γκολ η ομάδα του. Οι «μερένγκες» στα πέναλτι πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου και φυσικά του οφείλουν ένα μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας.

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε θέλει να βάλει την σφραγίδα του σε ακόμη μια κατάκτηση Σούπερ Καπ της «Βασίλισσας» και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ