Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Πως θα περάσεις τις γιορτές

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Πως θα περάσεις τις γιορτές

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Η αστρολόγος σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 23 ως 29 Δεκεμβρίου 2019

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η Μαρία Ραπτοδήμου σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις εβδομαδιαίες προβλέψεις. Πως θα σε επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας; Τι θα συμβεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου; Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις σου και δες τι γεγονότα θα έχεις την εβδομάδα που έρχεται.

ΚΡΙΟΣ

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας των Χριστουγέννων είναι η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 που έρχεται για να ανοίξει ένα σημαντικό κεφάλαιο σε ότι αφορά την επαγγελματική σου πορεία και την επιθυμία σου για κοινωνική καταξίωση. Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν μπορεί να είναι πολλές, θα πρέπει όμως να τις διαχειριστείς με σύνεση καθώς αν δείξεις αμετροέπεια και υπερβολική αυτοπεποίθηση αυτό μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα και τελικά να πάρει αρνητικές προεκτάσεις. Με ωριμότητα και σοβαρότητα εκμεταλλεύσου ότι προκύψει και δεν αποκλείεται να δώσει θετικές ειδήσεις και σε οικονομικό επίπεδο. Ιδιαίτερα επηρεάζεται ο γεννημένος στις αρχές και τα μέσα του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου.

Στις 29.12 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να προωθήσεις σχέδια και συζητήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο ρεαλισμός με τον οποίο αντιμετωπίζεις τα πράγματα και η ωριμότητα εντυπωσιάζουν το επαγγελματικό περιβάλλον και ανοίγουν πόρτες για νέες ευκαιρίες. Αυτό μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι καλό είναι να αποφεύγεις τις συγκρούσεις και την προσπάθειά σου να επιβάλεις τις απόψεις σου γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις προβλήματα και να αντιπαρατεθείς έντονα με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στον επαγγελματικό σου χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας των Χριστουγέννων είναι η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 που ανοίγει μία νέα ευκαιρία για εσένα σε ότι αφορά την διάθεσή σου να ασχοληθείς με τις γνώσεις και τις φιλοσοφικές αναζητήσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά πανεπιστημιακές σπουδές ή σεμινάρια που πιθανά θέλεις να παρακολουθήσεις καθώς γίνεται πιο έντονη από ποτέ η ανάγκη σου να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να ασχοληθείς με το πνεύμα και την αναβίβαση του. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για νέες μοναδικές ευκαιρίες στη ζωή σου. Προσοχή γιατί οι εξελίξεις αυτές μπορεί να είναι τόσο σημαντικές που θα αλλάξουν άρδην την προσωπική σου πορεία για αυτό και θέλουν ιδιαίτερη διαχείριση.

Στις 29.12 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να μπει σε μία διαδικασία ταξιδιών είτε στην ύπαιθρο είτε στο εξωτερικό καθώς απολαμβάνεις την περιπέτειά τη γνώση το να βρίσκεσαι μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Προσοχή βέβαια θα πρέπει να δείξεις σε καθημερινά ζητήματα γιατί δεν είσαι συγκεντρωμένος σε αυτά που πρέπει να κάνεις και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα και να εκτεθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας των Χριστουγέννων είναι η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους, πιθανά κληρονομικά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιήσεις ή επιχειρηματικές βλέψεις που πιθανά έχεις. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι οι καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο για να σου θυμίσουν ότι πρέπει να τις κλείσεις και μπορεί να δημιουργήσουν έντονο ψυχολογικό φορτίο στο οποίο θα πρέπει να ανταποκριθείς. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις και πιθανά να υπερβάλεις με το ταίρι σου.

Στις 29.12 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά συζητήσεις και συμφωνίες σε σχέση με οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Το ένστικτό σου είναι ανίκητο και μπορείς να αντιληφθείς άμεσα και γρήγορα ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσεις για να σου δώσει τα μεγαλύτερα δυνατά και έφυγε εσένα. Ήρθε παράλληλα η στιγμή να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα στο ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία, φρόντισε μόνο να αποφύγεις την καχυποψία και τη ζήλια γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας των Χριστουγέννων είναι η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 που δημιουργεί ιδιαίτερη φόρτιση σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς καλείσαι να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Σημαντικό είναι να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν γιατί είναι αυτές που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες εξελίξεις για την ανάπτυξη της επαγγελματικής του ζωής. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν κομβικό ρόλο στον έρωτα και θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Οι κεραυνοβόλες γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα που θα στιγματίσουν τη ζωή σου από δω και στο εξής.

Στις 29.12 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και μπαίνεις σε μία διαδικασία συζητήσεων και διαλόγου σε ότι αφορά τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να αντιληφθείς τι θέλουν οι άλλοι και να προσπαθήσεις να τους ικανοποιήσεις. Πιθανό είναι να επιτύχει στις καλύτερες δυνατές εξελίξεις σε ότι αφορά συμφωνίες τους ενδιαφέρουν καθώς αντιλαμβάνεται γρήγορα πώς πρέπει να κινηθείς για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Να θυμάσαι μόνο ότι χρειάζεται να εκφράσεις και τις δικές σου ανάγκες για να είσαι και εσύ το ίδιο ευχαριστημένος με όλους.

ΛΕΩΝ

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας των Χριστουγέννων είναι η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 που ανοίγει νέες πόρτες μπροστά σου σε ότι αφορά τα εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν αλλά και την καθημερινότητά σου. Ήρθε η στιγμή να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες που μπορεί να έρθουν ξαφνικά στη ζωή σου και να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για σένα παρόλο που πρέπει να προσπαθήσεις πολύ και να εργαστεί σκληρά για να επιτυχείς. Σημαντικό είναι ότι μπορείς να ξεκινήσεις επίσης ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα της διατροφής σου και της συμπεριφοράς σου απέναντι στο σώμα σου που θα είναι καθοριστικό για να μπορέσεις να έχεις την ενέργεια που απαιτείται ώστε να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ιδιαίτερα φορτική καθημερινότητα που έχεις.

Στις 29.12 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά την καθημερινότητα και πιθανές λύσεις που πρέπει να βρεις που επηρεάζουν τη δουλειά σου. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και η ευκολία να διακρίνει στη λεπτομέρεια είναι αυτά που θα σου χαρίσουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε σημαντικές κινήσεις που θα ανακουφίσουν την εργασιακή πορεία σου. Πιθανές είναι οι συζητήσεις για νέα εργασιακά σχέδια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας των Χριστουγέννων είναι Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 που έρχεται για να ταρακουνήσει για τα καλά τον τομέα της ερωτικής σου ζωής καθώς είναι σημαντικό για εσένα αυτό το νέο ξεκίνημα που επίκειται. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου και θα έρθουν κεραυνοβόλα για να σου θυμίσουν ότι το έντονο καρδιοχτύπι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις ζωντανός. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου πού θα σηματοδοτήσουν μία σοβαρότερη πορεία για αυτήν, μία πορεία που θα σε οδηγήσει στο να αλλάξεις ριζικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία και να δεις τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά.

Στις 29.12 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι στο να περάσεις καλά τις μέρες που έρχονται καθώς αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να διασκεδάσεις και να βρεθείς με παρέες για να χαρείς την κάθε στιγμή μαζί τους. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι γιατί η ανάγκη να τραβήξεις τα βλέμματα μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές και αμετροέπεια έντονο εγωκεντρισμό και υποκειμενισμό κάτι που θα ενοχλήσει τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στις παρέες που θα βρεθείς. Μέτρον άριστον, αυτό είναι που πρέπει να θυμάσαι.

ΖΥΓΟΣ

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας των Χριστουγέννων είναι η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 που έρχεται να δονήσει για τα καλά την βάση του χαρακτήρα σου την οικογενειακή εστία και να φέρει σημαντικά ζητήματα στο προσκήνιο που καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις με άμεσο τρόπο. Γεγονός είναι ότι μπορεί να υπάρξουν ζητήματα που θα πρέπει να διαχειριστείς, παράλληλα όμως έχεις την αυτοπεποίθησή να τα καταφέρεις γιατί πιστεύεις στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου. Δεν αποκλείεται να κάνεις την επιλογή σου για την έναρξη της δικής σου οικογένειας ή μιας μετακόμισης μακριά από την πατρική εστία για ένα ξεκίνημα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου. Το βέβαιο είναι ότι αυτό δεν θα είναι μία εύκολη υπόθεση και η συναισθηματική φόρτιση θα είναι έντονη.

Στις 29.12 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να μπεις σε μία διαδικασία συζητήσεων με πρόσωπα της οικογένειας για ζητήματα που πιθανά σας απασχολούν. Είναι επιτακτική ανάγκη να αντιληφθείς ότι πρέπει να κινηθείς με ευφυΐα σε ότι αφορά τα ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο καθώς πιθανό είναι λόγω της έντονης κατανόησης που δείχνεις να αναλάβεις και ψυχολογικά να στήριξης καταστάσεις που δεν είναι δικές σου. Από την άλλη, πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα για ακίνητη περιουσία που θα πρέπει να διαχειριστείς το ένστικτό σου είναι αλάθητο και καλά θα κάνεις να το ακούσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας των Χριστουγέννων είναι η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 που επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον αλλά και πιθανές εμπορικές υποθέσεις που μπορεί να έχεις και να σε ενδιαφέρουν έντονα. Καλείσαι να κάνεις μία νέα αρχή με τα πρόσωπα γύρω σου καθώς ήρθε η ώρα να αναπτύξεις το δικό σου σκεπτικό και δεν αποκλείεται αυτό να φέρει σημαντικές συνεργασίες που θα είναι άκρως ευνοϊκές για εσένα. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν κομβικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή γι’ αυτό καλά θα κάνεις να έχεις τις κεραίες ανοιχτές για να αντιληφθείς άμεσα το πρόσωπο που είναι ιδανικό για εσένα.

Στις 29.12 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευχέρεια για να έχεις γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων αλλά και την δυνατότητα να επικοινωνήσεις άμεσα καθώς γίνεσαι έντονα κοινωνικός και απολαμβάνεις να ανταλλάσσεις πληροφορίες. Πρόσεξε μόνο την έντονη νευρικότητα που μπορεί να επικρατήσει γιατί δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία σου τόσο με το κοντινό περιβάλλον όσο και σε γενικότερο επίπεδο. Κοντινά ταξίδια είναι πολύ πιθανά, απόλαυσε την κάθε στιγμή καθώς θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας των Χριστουγέννων είναι η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 που έρχεται για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις εργασιακό επίπεδο που να λειτουργήσουν ευεργετικά στα οικονομικά σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες ευκαιρίες για πόρους εισοδήματος που έρχονται για να σε ανακουφίσουν από την άλλη όμως οι ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν στη δουλειά σου είναι πιθανό να δημιουργήσουν αναταράξεις σε ότι αφορά το εισόδημά σου και αυτό να σου δημιουργήσει ανασφάλεια. Προσοχή στα ξαφνικά έξοδα και στις υπερβολές που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν.

Στις 29.12 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και μπαίνεις σε μία διαδικασία συζητήσεων σε ότι αφορά κυρίως τα οικονομικά σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικά σχέδια που θέλεις να προωθήσεις για να έχεις το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα αδιάλλακτος στο σκεπτικό σου και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα τόσο με τους γύρω σου όσο και σε ότι αφορά συναλλαγές που μπορεί να χρειάζεται να πραγματοποιήσεις. Καλά θα κάνεις να δείξεις υπομονή και επιμονή μέχρι να επιτυχείς τα σχέδιά σου γιατί αυτό είναι που θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας των Χριστουγέννων είναι η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 26.12 που σε οδηγεί στο να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις προσωπικές του επιδιώξεις καθώς είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι μπορεί αυτή την περίοδο να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για εσένα που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις μόνο σε πιθανές υπερβολές, όπως υπερβολική αισιοδοξία ή συμπεριφορές, καθώς είναι αυτό που μπορεί να οδηγήσει σε ανατροπές που θα είναι δυσάρεστες για εσένα. Πιθανές θετικές εξελίξεις να έρθουνε αιφνιδιαστικά μπροστά σου για να σου θυμίσουν ότι ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι αυτός που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στη ζωή σου και να ανατρέψει τα μέχρι τώρα στεγανά που είχες στην προσωπική σου πορεία.

Στις 29.12 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από μία έντονη περίοδο εσωστρέφειας καθώς τώρα διεκδικείς να εκφράσεις την άποψή σου και να υπερασπιστείς τα πιστεύω σου με έντονο δυναμισμό. Σημαντικό είναι να καταλάβεις βέβαια ότι το να βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα και να γίνεσαι εριστικός ή επιθετικός με πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο που σκέφτεσαι θα οδηγήσει σε μπελάδες. Να θυμάσαι ότι ο υποκειμενισμός και το ότι παρεξηγείσαι εύκολα θα δονήσει για τα καλά σχέσεις και συνεργασίες, καλά θα κάνεις να το αποφύγεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας των Χριστουγέννων είναι η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 που πραγματοποιείται σε ένα πολύ ευαίσθητο για εσένα οίκο του ωροσκοπίου σου καθώς αναστατώνει για τα καλά την ψυχολογία σου λόγω του ότι φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος που πρέπει να διαχειριστείς. Καλείσαι να κάνεις μία νέα αρχή και να απελευθερωθείς από ότι σε κρατάει δέσμιο σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με το να δεις κατάματα τι είναι αυτό που σε βαραίνει, να δεχθείς τα θετικά σημεία που έχει προσφέρει στη ζωή σου και να προσπαθήσεις να το αφήσεις πίσω σου απαλλάσσοντας τον εαυτό σου από ότι σε πληγώνει.

Στις 29.12 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης εσωστρέφειας καθώς δεν είναι εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου που είναι πολύ έντονα. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά στην καθημερινότητα γιατί το μυαλό δεν μπορεί να συγκεντρωθεί και μπορεί να οδηγηθεί σε λάθη. Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με την τέχνη και τον διαλογισμό για να μπορέσεις να ισορροπήσεις σε ότι αφορά την ψυχολογία σου. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν στη ζωή σου και να δημιουργήσουν έντονα συναισθηματικές στιγμές.

ΙΧΘΥΣ

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας των Χριστουγέννων είναι η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 που ανοίγει νέους δρόμους μπροστά σου σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες που πιθανά έχεις. Αυτό δεν αποκλείεται να φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σου που έρχονται ξαφνικά για να σου χαρίσουν εύνοια με την παρουσία τους και τη στήριξή τους σε ότι αφορά τα όνειρά σου καθώς δεν θα διστάσουν να σταθούν δίπλα σου αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Πιθανό είναι να επιλέξεις να μπεις δυναμικά σε μία οργάνωση ή σε ένα σύλλογο καθώς σε ικανοποιεί ιδιαίτερα το να προσφέρεις σε ομαδικές προσπάθειες που ασχολούνται με κοινωνικά ζητήματα που σε αγγίζουν. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα παίξουν κομβικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο.

Στις 29.12 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον και να εκφράσεις πιθανές πρωτοποριακές προτάσεις σκέψεις και απόψεις που μπορεί να έχεις. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι μπορείς να κεντρίσει το ενδιαφέρον των γύρω σου με τη συμπεριφορά σου και τον τρόπο που εκφράζεται. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να γίνεις έντονα αλαζονικός με πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης σου και δεν συμφωνούν με αυτά που εκφράζεις. Τότε οι συγκρούσεις είναι πιθανές για αυτό καλό είναι να περιορίσεις τις πιθανότητες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ