Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: «Αγαπώ τις καμπύλες μου, αλλά δεν είμαι έγκυος»

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: «Αγαπώ τις καμπύλες μου, αλλά δεν είμαι έγκυος»

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ξεκαθαρίζει πως δεν είναι έγκυος και αναπολεί την εποχή που τα social media δεν είχαν ακόμη μετατραπεί σε... λαϊκό δικαστήριο

Άστραψε και βρόντηξε, με τον γνωστό τρόπο των Καρντάσιαν -δηλαδή live στα social media- η μεγαλύτερη αδερφή της τηλεοπτικής οικογένειας, Κόρτνεϊ, όταν, έπειτα από ανάρτηση φωτογραφίας της στο Instagram, πολλοί φαν της άρχισαν να αναρωτιούνται αν είναι έγκυος.

Φυσικά, ο τρόπος με τον οποίο διατυπώνεται μια τέτοια υπόθεση είναι κομβικής σημασίας, ιδίως στην περίπτωση που δεν ισχύει. Όταν όμως έχεις εκατομμύρια followers, δεν μπορούν να έχουν όλοι τους τρόπους και το τακτ του… Ζαμπούνη. Μοιραία, υπήρχαν σχόλια που εκνεύρισαν/πλήγωσαν/ξάφνιασαν την 40χρονη πρώην τηλεπερσόνα, καθώς πρόσφατα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το οικογενειακό ριάλιτι.

Αν και η Κόρτνεϊ δεν είναι πιστή οπαδός των απόλυτα εφαρμοστών ρούχων, όπως αυτά τα οποία επιλέγει η Κιμ -που πολλές φορές παραπέμπουν στη στολή της Catwoman-, η χαλαρή τουνίκ που άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά της, σε συνδυασμό με ένα ψηλόμεσο σλιπ, που μάλλον τόνιζε τις φυσιολογικές γυναικείες καμπύλες του σώματός της, ήταν αρκετά για να προκαλέσουν ένα ψηφιακό «τσουνάμι» ερωτήσεων κάτω από το post.

Μιλώντας αργότερα στη φίλη της, Σάρα Χάουαρντ, στο Instagram, ενώ στην αρχή προσπάθησε να κρύψει την αναστάτωσή της, αναφέροντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ευλογία, στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι ένιωσε προσβεβλημένη απ’ όσους υποστήριζαν ότι έμοιαζε με εγκυμονούσα. Εξήγησε πως ήταν σίγουρη ότι στη φωτογραφία δεν υπήρχε κάτι που να υποδηλώνει εγκυμοσύνη, αφού έχει υπάρξει τρεις φορές έγκυος και γνωρίζει πολύ καλά πώς είναι το σώμα της, όταν περιμένει μωρό.

 

View this post on Instagram

 

@poosh

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Παράλληλα, είπε πως νιώθει καλά με το σώμα της, το αγαπά και το αποδέχεται. Συνέχισε, λέγοντας πως γενικά τα τελευταία χρόνια υπάρχει η τάση όλοι να κριτικάρουν τα πάντα, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες των λεγομένων τους και αναπόλησε με νοσταλγία την εποχή που οι φωτογραφίες στα social media ήταν πιο αυθόρμητες και η ενασχόληση με τα νέα αυτά ψηφιακά εργαλεία πιο διασκεδαστική.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο, ωστόσο, της ιστορίας είναι το γεγονός ότι, ενώ πολλοί έσπευσαν να υιοθετήσουν άκριτα την υπόθεση ότι η Κόρτνεϊ είναι έγκυος, κανείς -μα κανείς- δεν αναρωτήθηκε ποιος θα μπορούσε να είναι ο πατέρας. Η Κόρτνεϊ έχει χωρίσει με τον πατέρα των παιδιών της εδώ και χρόνια, ενώ τον τελευταίο χρόνο δεν έχει εμφανιστεί πουθενά ούτε με τον Γιουνές Μπεντζιμά, με τον οποίο έβγαινε για κάποιο διάστημα.

Άβυσσος η ψυχή των followers. Και η Κόρτνεϊ το ξέρει καλύτερα απ’ όλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ