Ταλιαφίκο: «Πρωταθλητές αυτή τη σεζόν είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές» (pic)

Ταλιαφίκο: «Πρωταθλητές αυτή τη σεζόν είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές» (pic)

Το ιδιαίτερο μήνυμα του Νικολάς Ταλιαφίκο με αφορμή το πρόωρο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου στην Ολλανδία χωρίς στέψη πρωταθλητή εξαιτίας της πανδημίας.

Άγιαξ και η Άλκμααρ βρισκόντουσαν ισόβαθμοι στην κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος αλλά δεν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον φετινό τίτλο, αφού ο κορωνοϊός είχε άλλα σχέδια.

Η σεζόν τελείωσε πρόωρα μπαίνοντας παύλα με τον αμυντικό του Άγιαξ και της εθνικής Αργεντινής, Νικολάς Ταλιαφίκο, να τονίζει σε ανάρτησή του πως πρωταθλητές αυτή τη σεζόν είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές με το ποδόσφαιρο να έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Η ανάρτηση:

«Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε για να έχουμε τον Άγιαξ στην κορυφή. Ωστόσο, αυτή τη σεζόν αυτοί που είναι πρωταθλητές και αξίζουν το χειροκρότημα όλων μας είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές» έγραψε ο Ταλιαφίκο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Lástima no haber podido terminar nuestra meta con el título, pero hay cosas más importantes que el fútbol. Orgulloso de haber podido participar en dejar al @AFCAjax en lo alto de la liga. Además, esta temporada los campeones que se merecen todo los aplausos son ellos. 👏🏻👏🏻👏🏻 A shame we can’t complete our target of winning the title, but there are more important things than football. Proud to have been a part of taking @AFCAjax to the top of the table. This season, these are the champions who deserve all our applause.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicolas Tagliafico (@tagliafico3) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ