Γιατί το πρωινό… κρεβάτι δεν αρέσει στις γυναίκες;

Γιατί το πρωινό… κρεβάτι δεν αρέσει στις γυναίκες;

Οι άνδρες το λατρεύουν, οι γυναίκες όχι και τόσο. Έχουν όμως κάποιους καλούς λόγους για να το υποστηρίζουν αυτό.

Το πρωινό σεξ αποτελεί αιώνια διαφωνία αντρών και γυναικών. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ο άντρας θέλει, αλλά η γυναίκα δεν θέλει. Έχουν συνωμοτήσει οι απανταχού της γης γυναίκες και το παίζουν πρωινές Λυσιστράτες; Συμβαίνει κάτι με τον γυναικείο οργανισμό το πρωί και τις ορμόνες του; Όχι, τα προβλήματα είναι καθαρά πρακτικά.

Πρώτο και κυριότερο: Καφές
Οι γυναίκες είναι μερακλούδες όταν πρόκειται για την αρωματική ιεροτελεστία της παρασκευής καφέ. Το τελευταίο πράγμα που θέλουν να κάνουν οι περισσότερες γυναίκες όταν ξυπνάνε είναι το σεξ. Γι’ αυτό προτιμούν το πρωί να σε ικανοποιήσουν με στοματικό, γιατί βαριούνται. Αν θέλεις σεξ, κάνε τον κόπο, φτιάξε καφέ και φερ’ τον στο κρεβάτι τουλάχιστον.

Περίεργες μυρωδιές
Έχουν περάσει επτά με οκτώ ώρες από την ώρα που κάποιος από τους δύο ήπιε νερό ή έπλυνε τα χέρια του (ή τα απόκρυφά του). Το πρωί το στόμα μυρίζει άσχημα. Και το σώμα επίσης. Ούτε οι άντρες θα έπρεπε να νιώθετε άνετα με αυτό. Έχετε δει ποτέ καμία να σας φιλάει με πάθος το πρωί; Μαντέψτε γιατί.

Βιολογικές ανάγκες
Δεν είναι μυστικό ότι οι γυναίκες ντρέπονται να κάνουν την ανάγκη τους όταν βρίσκονται στο ίδιο σπίτι με έναν άντρα. Σκέψου τώρα να ζητάς από μία γυναίκα να κάνει σεξ το πρωί, χωρίς να έχει πάει τουαλέτα και ίσως χωρίς να έχει πάει και την προηγούμενη μέρα. Επιπλέον σκέψου ότι τα γεννητικά όργανα της γυναίκας έχουν πιο άμεση επαφή με το εκεί σύστημα, γεγονός που καθιστά το σεξ ακόμη πιο δύσκολο σε πρωινές δυσμενείς καταστάσεις.

Ερεθισμός
Ο άντρας ξυπνάει ερεθισμένος, ίσως έχει δει και κάποιο όνειρο. Η γυναίκα, εκτός και αν βρίσκεται στην εφηβεία, ξυπνάει με μηδέν διάθεση για σεξ. Το σώμα δεν είναι ακόμη έτοιμο να κλείσει το ξυπνητήρι, όχι να ερεθιστεί. Σεξ θα καταφέρει να κάνει, το δύσκολο είναι να πετύχει οργασμό.

Πείνα
Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει. Μπορεί η κυρά σου να μην είναι αρκούδα, αλλά μία μπάρα πρωτεΐνης, ένα κουλουράκι κάτι, το χρειάζεται για να σταματήσει να γουργουρίζει η κοιλιά. Δηλαδή πόσο ευχάριστο μπορεί να είναι το σεξ με μουσικό χαλί ένα παραπονεμένο στομάχι; Θυμάσαι τι νεύρα, επίσης, έχει η κοπέλα σου όταν πεινάει;

Αργείς
Αυτό δεν ισχύει για όλους τους άντρες, αλλά αν αργείς να τελειώσεις ίσως γι’ αυτό δεν θέλει η σύντροφός σου να κάνετε πρωινό έρωτα. Το πρωί υπάρχει πρόγραμμα. Εγερτήριο στις 7, μέχρι τις 7.30 πρωινό, μετά πλύσιμο, βάψιμο, ντύσιμο. Αν εσένα σου παίρνει μισή ώρα να τελειώσεις, πάει το πρόγραμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ