Μπάγερν Μονάχου : Φοβάται για το μέλλον του ο Ρόμπεν

Μπάγερν Μονάχου : Φοβάται για το μέλλον του ο Ρόμπεν

Ιδιαίτερα ανήσυχος είναι ο Άριεν Ρόμπεν για το τι θα συμβεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα με το συμβόλαιό του με την Μπάγερν Μονάχου, όπως υπογράμμισε ο Ολλανδός εξτρέμ με δηλώσεις του.

Το τρέχον συμβόλαιο του Άριεν Ρόμπεν με την Μπάγερν Μονάχου εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι. Ωστόσο, ο Ολλανδός ακόμη δεν έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες με τους Γερμανούς, ώστε να υπογράψει νέο και αυτό είναι κάτι που τον ανησυχεί, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι 34 ετών και για πρώτη φορά στην καριέρα του το μέλλον του φαντάζει τόσο αβέβαιο, με αποτέλεσμα και εκείνος να βρίσκεται σε «αναμμένα κάρβουνα», αφού δεν θέλει να «τρέχει» τελευταία στιγμή.

«Η αλήθεια είναι πως είμαι λίγο ανυπόμονος και αυτό, γιατί ακόμη δεν έχω ανανεώσει τη συνεργασία μου με την Μπάγερν Μονάχου ακόμη. Παρόλα αυτά έχω συμφωνήσει να μιλήσω μέσα στον Απρίλιο με τον Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε για το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Το πιο δύσκολο πράγμα για το όταν φτάνεις στη ηλικία που είμαι εγώ τώρα είναι να πάρεις την σωστή απόφαση», τα λόγια του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ