Λειψία-Χοφενχάιμ 3-0: Διέλυσε τη Χοφενχάιμ και κουνάει… σεντόνι η Λειψία

Λειψία-Χοφενχάιμ 3-0: Διέλυσε τη Χοφενχάιμ και κουνάει… σεντόνι η Λειψία

Η Λειψία έκανε ότι ήθελε τη Χοφενχάιμ (3-0) και με την αποψινή της νίκη, σκαρφάλωσε στην 4η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η Λειψία έστησε… πάρτι κόντρα στη Χοφενχάιμ και έδειξε πανέτοιμη για τη ρεβάνς του Europa League με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Οι «Ταύροι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους, επικρατώντας εύκολα με 3-0.

Μετά και τον αποψινό θρίαμβο, η Λειψία κουνάει… σεντόνι. Στην 4η θέση της Bundesliga με 51 πόντους και το Champions League της κλείνει το «μάτι». 6η με 44 βαθμούς παρέμεινε η Χοφενχάιμ.

Οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Στο 5ο μόλις λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Σομποσλάι, ο Ενκουνκού κοντρόλαρε στην περιοχή, γύρισε και πλάσαρε για το 1-0. Μάλιστα στο 20ο λεπτό η μπάλα βγήκε αριστερά στον Χάλστενμπεργκ που με όμορφο διαγώνιο σουτ, έγραψε το 2-0.

Στο 44’ η Λειψία έφυγε στην κόντρα από δεξιά, ο Σιμακάν σέντραρε, ο Ενκουνκού πήρε την κεφαλιά στο πίσω δοκάρι και ο Σομποσλάι από κοντά έβαλε το κερασάκι στην.. τούρτα.

Το ματς… έσβησε στο δεύτερο μέρος, με την Λειψία να φτάνει σε ένα εύκολο τρίποντο.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Ορμπάν, Χάλστενμπεργκ (63’ Ανχελίνιο), Μουκιελέ, Σιμακάν (63’ Κλοστερμαν), Γκβάρντιολ, Καμπλ (80’ Όλμο), Λάιμερ (46’ Άνταμς), Φόρζμπεργκ, Ενκουνκού (63’ Πόουλσεν), Σομποσλάι

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Νορντβάιτ, Καντεράμπεκ, Πος, Ρίτσαρντς, Σαμασέκου, Στίλερ, Μπαουμγκάρτνερ (70’ Νταμπούρ), Κράμαριτς, Μπεμπού (80’ Σκοβ), Ρουτέ (70’ Μπρουν Λάρσεν).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ