Μπάγερν Μονάχου : Ανανέωσαν μέχρι το 2019 οι Ρόμπεν και Ραφίνια

Μπάγερν Μονάχου : Ανανέωσαν μέχρι το 2019 οι Ρόμπεν και Ραφίνια

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε πως οι Άριεν Ρόμπεν και Ραφίνια υπέγραψαν μονοετή επέκταση των συμβολαίων τους, με τον Ολλανδό εξτρέμ να κλείνει μια δεκαετία στην Βαυαρία.

Για πάντα στην Μπάγερν Μονάχου θα παραμείνει ο Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος υπέγραψε μονοετή επέκταση του συμβολαίου του με τους Βαυαρούς την Παρασκευή (11/5).

Έτσι, ο 34χρονος Ολλανδός θα συμπληρώσει μια δεκαετία στο Μονάχο, καθώς είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2009 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στη μέχρι στιγμής καριέρα του στην Μπάγερν έχει επτά πρωταθλήματα Γερμανίας, τέσσερα Κύπελλα, ένα Champions League, ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων και τρία Σούπερ Καπ Γερμανίας, μετρώντας 138 γκολ σε 289 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Παράλληλα, η Μπάγερν ανακοίνωσε και την επέκταση του συμβολαίου του Ραφίνια επίσης μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Ο Βραζιλιάνος μπακ θα συμπληρώσει οκτώ χρόνια στην ομάδα του Μονάχου, της φανέλα τις οποίας έχει φορέσει 238 μετρώντας 5 γκολ, ενώ έχει κατακτήσει έξι πρωταθλήματα Γερμανίας, τρία Κύπελλα, ένα Champions League,ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων και τρία Σούπερ Καπ Γερμανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ