Σπόρτινγκ – Τότεναμ 2-0: Οι «δράκοι» κατασπάραξαν τα σπιρούνια

Σπόρτινγκ – Τότεναμ 2-0: Οι «δράκοι» κατασπάραξαν τα σπιρούνια

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις η Σπόρτινγκ επιβλήθηκε με 2-0 της Τότεναμ για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League

Τεράστια νίκη στις καθυστερήσεις πέτυχε η Σπόρτινγκ με 2-0 κόντρα στην Τότεναμ, με τον Αλεξανδρόπουλο να αγωνίζεται για 20 λεπτά, κάνοντας τα 2 στα 2 στον όμιλο και έβαλε πλώρη για τους 16 του θεσμού.

Το ματς είχε στην αρχή αρκετά χαμηλό τέμπο, γεγονός που βοήθησε την Σπόρτινγκ με την Τότεναμ να απειλεί με δύο κεφαλιές του Ριτσάρλισον στο 26′ και του Έμερσον στο 30 με τον Αδάν να αποσοβεί τους κινδύνους. Στο 40΄ ο Ριτσάρλισον σκόραρε όμως μέσω VAR το γκολ ακυρώθηκε ως οφσαίντ με το ημίχρονο να κλείνει στο 0-0.

Διαβάστε επίσης: Η λεπτομέρεια για τον Κασάμι

Στο δεύτερο μέρος τα «Σπιρούνια» μπήκαν με φόρα αλλά και πάλι ο Αδάν κράτησε τους Πορτογάλους να ελπίζουν σε νίκη η οποία τελικά ήρθε.

Η προειδοποίηση ήρθε στο 89′ όταν ο Γιορίς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Πόρο αλλά από το κόρνερ ο Παουλίνιο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ μέσα σε πανδαιμόνιο.

Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 92′ μία αλλαγή ακόμα του Αμορίμ, ο Αντρέ Γκόμες, έκανε ένα υπέροχο σλάλομ για το 2-0 και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Αδάν, Ινιάτσιο, Κοάτες, Ρέις, Πόρο, Μορίτα (72′ Αλεξανδρόπουλος), Ουγκάρτε, Σάντος (90+2′ Εσγκάιο), Τρινκάο (76′ Παουλίνιο), Έντουαρντς (90′ Γκόμες), Γκονσάλβες

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Ντάιερ, Ρομέρο, Ντέιβις, Έμερσον, Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ, Πέρισιτς, Σον (72′ Κουλουσέβσκι), Ρισάρλισον, Κέιν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ