Γκλάσνερ: «Η Νάπολι δεν παίζει σαν ιταλική ομάδα»

Γκλάσνερ: «Η Νάπολι δεν παίζει σαν ιταλική ομάδα»

Ο Όλιβερ Γκλάσνερ αποθέωσε τη Νάπολι για το πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει τη φετινή σεζόν.

Ο προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Όλιβερ Γκλάσνερ, περιμένει ότι η -πρωτοπόρος της Serie A– Νάπολι θα είναι επιθετική και θα αντιμετωπίσει με «απίστευτη ένταση» την ομάδα του, όταν «αετοί» και «παρτενοπέι» θα αναμετρηθούν αύριο (20/2) στη Γερμανία, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση για τη φάση των «16» του Champions League.

Η Νάπολι κέρδισε πέντε από τους έξι αγώνες της στη φάση των ομίλων του Champions League για να τερματίσει στην κορυφή, μπροστά από τη Λίβερπουλ. Είναι πρώτη στην Serie A με 15 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Ίντερ και έχει κερδίσει επτά διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος, σημειώνοντας τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε μία από αυτές τις νίκες.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Αλλαγές προπονητών #mexritelous (pics)

«Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να προχωρήσουμε. Και οι δύο σύλλογοι έχουν καλές, σταθερές ομάδες» είπε σήμερα ο Γκλάσνερ στους δημοσιογράφους. «Η Νάπολι δεν παίζει σαν ιταλική ομάδα. Παίζει με μεγαλύτερη ένταση, είναι επιθετική χωρίς μπάλα και αντεπιτίθεται με απίστευτη ένταση. Το γνωρίζουμε και έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτό. Υπάρχουν πολλά περισσότερα στη Νάπολι εκτός από την επίθεσή της. Έχει απίστευτη ισορροπία και δεν δέχεται πολλά γκολ. Είχε μια εξαιρετική φάση ομίλων» πρόσθεσε.

Ο Γκλάσνερ είπε ότι ο αρχηγός Σεμπάστιαν Ρόντε, ο οποίος έχασε τη νίκη (2-0) της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πρωτάθλημα επί της Βέρντερ Βρέμης λόγω ασθένειας, προπονήθηκε μόνος του σήμερα και «θα είναι στην ομάδα, εφόσον δεν συμβεί κάτι άλλο. Δεν θα ξεκινήσει όμως».

Γκέτσε: «Θα είναι ένα συγκλονιστικό παιχνίδι»

Ο μέσος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μάριο Γκέτσε, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας της Μπορούσια Ντόρτμουντ που έφτασε στον τελικό του Champions League το 2013, είπε ότι περιμένει μια «καταπληκτική ατμόσφαιρα» στον αγώνα.

«Θα είναι ένα συγκλονιστικό παιχνίδι» είπε ο Γκέτσε στους δημοσιογράφους. «Μάθαμε πολλά στη φάση των ομίλων ως ομάδα που θα μας χρησιμεύσουν γι’ αυτά τα δύο παιχνίδια. Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι σε αυτό το επίπεδο. Η εμπειρία είναι σημαντική, αλλά τελικά είναι η απόδοσή μας που μετράει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ