Εστειλε μήνυμα στην Μπαρτσελόνα ο Κονσεϊσάο: «Θα υποφέρει…»

Εστειλε μήνυμα στην Μπαρτσελόνα ο Κονσεϊσάο: «Θα υποφέρει…»

Δε δείχνει να φοβάται την Μπαρτσελόνα ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

H Πόρτο υποδέχεται αύριο (4/10) την Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι της Ιβηρικής και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έδωσε το σύνθημα.

«Έχω δεχθεί πολλά μηνύματα όπου μου ζητάνε προσκλήσεις, αλλά ήθελα να με ρωτήσουν για τους μικρότερους αγώνες. Αυτός είναι ένας αγώνας Champions League μεταξύ ομάδων που δίνουν προβολή στις χώρες τους στην Ευρώπη και τον κόσμο», είπε ο προπονητής των Πορτογάλων, μιλώντας στους δημοσιογράφους σήμερα (3/10), παραμονή της αναμέτρησης στο «Dragao».

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Το -8 και η «καυτή» τριάδα που την φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση…

Ο προπονητής της Πόρτο επιβεβαίωσε την απουσία του Πέπε, πρώην σέντερ μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο Πέπε δεν είναι διαθέσιμος για αύριο», είπε.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της Μπαρτσελόνα, ο Κονσεϊσάο επεσήμανε ότι «νομίζω ότι είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη κατοχή μπάλας στην Ισπανία, σε ένα πρωτάθλημα που το κάνουν πολλοί. Χρησιμοποιούν πολύ το βάθος, είναι αρκετά επικίνδυνοι, μπορούν να δημιουργήσουν δυσκολίες στον αντίπαλο. Αν απλωθούμε, θα βρουν χώρο μέσα. Πρέπει να λάβουμε προφυλάξεις στην άμυνα, γιατί έχουν παίκτες που μπορούν να…λύσουν το παιχνίδι από τη μια στιγμή στην άλλη», τόνισε.

Ακόμα κι έτσι, ο Κονβσεϊσάο βλέπει και αδυναμίες στην ομάδα του Τσάβι:
«Ξέρουμε τις αδυναμίες τους, όλες οι ομάδες τις έχουν. Έχει να κάνει πολύ με την αμυντική μας συνέπεια και στη συνέχεια να εκμεταλλευτούμε κάποιες από τις αδυναμίες του αντιπάλου. Πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Θα υποφέρουμε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά η Μπαρτσελόνα θα υποφέρει και την Πόρτο», συμπλήρωσε.

Ο Κονσεϊσάο παραδέχτηκε ότι με τις ενισχύσεις των Ζοάο Κανσέλο και Ζοάο Φέλιξ, η Μπαρτσελόνα έκανε ένα ποιοτικό άλμα στην ομάδα της ενώ αναφέρθηκε και στον Λαμίνε Γιαμάλ:
«Είναι δύο Πορτογάλοι διεθνείς, με πολλή ποιότητα, όπως βλέπω τους περισσότερους παίκτες της Μπαρτσελόνα, που έχουν ατομική ποιότητα πάνω από το μέσο όρο. Ακόμα και ο μικρότερος, στα 16 του, είναι πολύ γνωστός. Εν ολίγοις, είναι μια ομάδα γεμάτη ποιότητα. Ο Φελίξ και ο Κανσέλο εντάχθηκαν σε θέσεις που νομίζω ότι χρειαζόταν η Μπαρτσελόνα», είπε.

Σχετικά με την τακτική που θα χρησιμοποιήσει απέναντι στην Μπάρτσα, ο προπονητής της Πόρτο δεν θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες, αλλά σημείωσε τον προβληματισμό ότι δύο από τους τρεις τελευταίους αντιπάλους της Μπαρτσελόνα αμύνθηκαν με πέντε:
«Ναι είναι δυνατό να κάνουμε το ίδιο, εξαρτάται από τη στρατηγική που θα καθορίσω. Προφανώς δεν θα το αποκαλύψω, αλλά θα μπορούσε να συμβεί. Θέλω να κερδίζω.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ