Μπάλα σαν και αυτή του τελικού του Champions League, δεν έχεις ξαναδεί (pics)

Μπάλα σαν και αυτή του τελικού του Champions League, δεν έχεις ξαναδεί (pics)

Ο τελικός του Champions League για το 2020 θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη και το Ολυμπιακό στάδιο Κεμάλ Ατατούρκ.

Η Λίβερπουλ ως κάτοχος του τροπαίου, φιλοδοξεί να φτάσει και πάλι στην πόλη όπου έγραψε μια από τις πιο λαμπρές στιγμές στην Ιστορία της αλλά και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, στον αλήστου μνήμης τελικό κόντρα στη Μίλαν στον τελικό του Champions League που έγινε στην Κωνσταντινούπολη το 2005.

Από την άλλη οι λοιποί «σφετεριστές» φιλοδοξούν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να κατακτήσουν το Ιερό Δισκοπότηρο της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, τον Ιούνιο του 2020, στο στάδιο Κεμάλ Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Όπως και να έχει όμως, εκτός από τους πρωταγωνιστές, τα βλέμματα αναμένεται να πέσουν και στην μπάλα του τελικού. Οι πρώτες φωτογραφίες διέρρευσαν και σίγουρα είναι κάτι που θα δούμε για πρώτη φορά στα γήπεδα.

 

Μπορεί τα τεχνικά της χαρακτηριστικά να μην έχουν γίνει γνωστά, αλλά από εμφάνιση θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Το φούξια θα κυριαρχεί σαν χρωματισμός, ενώ το σχέδιο που φαίνεται είναι μια προσπάθεια απεικόνισης του Στενού του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη, ως φόρο τιμής στη διοργανώτρια πόλη.

Η μπάλα αυτή θα αρχίσει να χρησιμοποιείται από τη φάση των «16» του Champions League για να τη συνηθίζουν και οι ποδοσφαιριστές, ενώ όπως φαίνεται και παρακάτω, θα κυκλοφορήσει και σε αρκετές χρωματικές παραλλαγές.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ