Χάνει τα ματς της Εθνικής ο Γιαννούλης

Χάνει τα ματς της Εθνικής ο Γιαννούλης

Ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, τόνισε ότι ο διεθνής μπακ υπέστη διάσειση και το πιο πιθανό είναι να μην ταξιδέψει στην Ελλάδα για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης τραυματίστηκε στο κεφάλι στο παιχνίδι της Νόριτς με την Μπλάκμπερν και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί διάσειση.

Ο προπονητής της βρετανικής ομάδας, Ντάνιελ Φάρκε, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ελληνα αριστερού μπακ και τόνισε ότι το πιο πιθανό είναι ο Γιαννούλης να μην ταξιδέψει στην Ελλάδα για τα ματς της Εθνικής με Ισπανία (25/3, 21;45), Ονδούρα (28/3, 17:00) και Γεωργία (31/3, 21:45).

Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες με Ισπανία και Γεωργία είναι για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ενώ το ματς με την Ονδούρα είναι φιλικό.

Ο Γιαννούλης, που είχε κληθεί από τον Τζον Φαν Σιπ, στάθηκε άτυχος στο σημερινό παιχνίδι της Νόριτς με την Μπλάκμπερν για την 38η αγωνιστική της Championship, καθώς χτύπησε στο κεφάλι μετά από σύγκρουση με τον Τζο-Ράνκιν Κοστέλο.

Ο 25χρονος Κατερινιώτης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί διάσειση, όπως ενημέρωσε ο προπονητής της βρετανικής ομάδας, Ντάνιελ Φάρκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ