Όλα ανοιχτά για Σαλάχ και Εθνική Αιγύπτου

Όλα ανοιχτά για Σαλάχ και Εθνική Αιγύπτου

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την εθνική Αιγύπτου και δεν αποκλείεται να σταματήσει από τους «Φαραώ».

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε στους συμπαίκτες του μετά την ήττα, στα πέναλτι, από τη Σενεγάλη και τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ 2022 και δεν απέκλεισε τη πιθανότητα να μην αγωνιστεί, ξανά, φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο.

Στην τοποθέτηση του μπροστά στους Αιγύπτιους διεθνείς, ο άσος της Λίβερπουλ δεν ήταν ξεκάθαρος σχετικά με το μέλλον του τόνισε χαρακτηριστικά: «Είπα στους παίκτες πριν από το δεύτερο ματς ότι είμαι περήφανος που παίζω μαζί τους και είναι από τους καλύτερους με τους οποίους έχω παίξει.

Έπαιξα για κάποιο διάστημα με την προηγούμενη γενιά, με τον Βαέλ Γκομαά και τον Μοχαμέντ Αμπού Τρίκα, μετά τον Αμπντουλάχ Αλ Σαέντ και τη γενιά του, αλλά είμαι ευχαριστημένος και με την τρέχουσα γενιά.

Είμαι περήφανος που παίζω μαζί σας και ήταν τιμή για μένα, και αυτό που συνέβη δεν μπορεί να προκαλέσει παρεμβολές από κανέναν, γιατί για δεύτερη φορά είναι η διαδικασία των πέναλτι. Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά ήταν τιμή μου να παίξω μαζί σας, είτε θα είμαι στην εθνική ομάδα μετά από αυτό είτε όχι».

Πάντως, ο υπουργός αθλητισμού της Αιγύπτου, Ασράφ Σόμπχι, τον διέκοψε και θέλησε να του… ξεκόψει κάθε σκέψη για αποχώρηση λέγοντάς του «Θα είσαι εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ