Δανία: Ζήτησαν από… 4000 φιλάθλους να κάνουν τεστ για Covid

Δανία: Ζήτησαν από… 4000 φιλάθλους να κάνουν τεστ για Covid

Τρεις υποστηρικτές της Εθνικής Δανίας βρέθηκαν θετικοί στον Covid, με αποτέλεσμα να ζητηθεί από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους της κερκίδας να κάνουν τεστ.

Τρία θετικά κρούσματα Covid ανιχνεύτηκαν στους οπαδούς της Εθνικής Δανίας, ο οποίοι παρακολούθησαν το παιχνίδι κόντρα στο Βέλγιο, την περασμένη βδομάδα.

Θέλοντας, λοιπόν να προστατεύσουν τον υπόλοιπο κόσμο που συνυπήρξε μαζί τους στο «Πάρκεν», οι υπεύθυνοι ζήτησαν από συνολικά… 4.000 φιλάθλους να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης του ιού.

«Αυτοί οι τρεις οπαδοί που διαγνώστηκαν θετικοί στην μετάλλαξη “Δέλτα” του Covid-19, οι κοντινές επαφές τους και οι αντίστοιχες επαφές αυτών, έχουν ήδη ειδοποιηθεί προσωπικά για να κάνουν εξετάσεις», σχολίασε η υπεύθυνη υγειονομικής ασφάλειας της Δανίας, Ανέτ Λίκε σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό «TV2» και συμπλήρωσε:

«Προτείνουμε να κάνουν το ίδιο όσοι βρίσκονταν στην ίδια θύρα μαζί τους και συγκεκριμένα απ’ τις θέσεις C 1-4 και C 6-7. Για να το θέσω αλλιώς, αναφέρομαι σε περίπου 4.000 ανθρώπους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ