Συνεχάρη τον αρχηγό της Βουλγαρίας για τη στάση του ο Ράσφορντ

Συνεχάρη τον αρχηγό της Βουλγαρίας για τη στάση του ο Ράσφορντ

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποθέωσε τον αρχηγό της Βουλγαρίας για τη στάση του απέναντι στις ρατσιστικές επιθέσεις των οπαδών της ομάδας του.

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα ρατσιστικά συνθήματα και οι ναζιστικοί χαιρετισμοί που έκαναν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της Βουλγαρίας με την Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων ξέσπασαν με ρατσιστικά παραληρήματα κατά των Άγγλων διεθνών, κάτι που βρήκε αντίθετο τον αρχηγό της εθνικής τους, Ίβελιν Ποπόφ. Ο 31χρονος έκανε ότι μπορούσε για να συνετίσει την κερκίδα, ενώ στο ημίχρονο έκανε έκκληση προς τους οπαδούς να σταματήσουν τα απαράδεκτα συνθήματα.

Η στάση του αρχηγού της Βουλγαρίας, πάντως, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος τον συνεχάρη για το ήθος που επέδειξε.

«Μου είπαν τι έκανε ο αρχηγός της Βουλγαρίας στο ημίχρονο. Το να σηκώνεις μόνος σου ανάστημα και να κάνεις το σωστό χρειάζεται θάρρος και τέτοιες πράξεις δεν πρέπει να περνούν απαρατήρητες» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ