Άρης: Τα δεδομένα για Μπράμπετς

Άρης: Τα δεδομένα για Μπράμπετς

Η κατάσταση της υγείας του Τσέχου κεντρικού αμυντικού παρουσιάζει σημαντική βελτίωση και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης (17/8) με τη Ντιναμό Κιέβου.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (17/8) με τη Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ο Γιακούμπ Μπράμπετς συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του, η κατάσταση της υγείας του, όμως, παρουσιάζει σημαντική βελτίωση.

Οι άνθρωποι του Άρη αναμένεται να περιμένουν μέχρι την Τετάρτη, προκειμένου να επανεκτιμήσουν την κατάσταση της υγείας του Τσέχου κεντρικού αμυντικού. Δεν μπορεί να αποκλειστεί, μάλιστα, το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί, τελικά, στην αποστολή για το Βουκουρέστι.

Διαβάστε επίσης: Μήνυμα με νόημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Σλούκα…

Σε καμία περίπτωση, βέβαια, δεν λογίζεται ως βασικός, όμως, αν τελικά συμπεριληφθεί, θα μπορέσει να αγωνιστεί για λίγα λεπτά ως αλλαγή, αν αυτό κριθεί απαραίτητο από τον Τόλη Τερζή και ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα.

Στην αντίθετη περίπτωση, θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΟΦΗ, για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ