Το ξεχωριστό αφιέρωμα της UEFA σε Κωνσταντέλια – Κουλιεράκη (vid)

Το ξεχωριστό αφιέρωμα της UEFA σε Κωνσταντέλια – Κουλιεράκη (vid)

Η UEFA έκανε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κωνσταντέλια και Κωσταντίνο Κουλιεράκη, με αφορμή τα γενέθλια του 21χρονου μεσοεπιθετικού

Η εντυπωσιακή πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τα προημιτελικά του Europa Conference League δεν πέρασε απαρατήρητη από την UEFA, η οποία έκανε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για τους δύο νεαρούς παίκτες του Δικεφάλου, Γιάννη Κωνσταντέλια και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Με αφορμή τα 21α γενέθλια του Κωνσταντέλια, η UEFA έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πορεία των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών, τονίζοντας πως: «… το δίδυμο αυτό ήταν κομβικό στην εκπληκτική πορεία του ΠΑΟΚ στο Conference League. Οι εμπειρίες που αποκτήθηκαν από τις ακαδημίες, έχουν δώσει στους νεαρούς του ΠΑΟΚ μία γερή βάση για να σταθούν στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης».

Διαβάστε επίσης: Δεν το κουνάει από τον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας – Τυπική η επέκταση του συμβολαίου του

Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας κάνουν αναδρομή στα τουρνουά που αγωνίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια, φθάνοντας στο σήμερα. Μάλιστα οι δυο Έλληνες διεθνής του ΠΑΟΚ τονίζουν πως είναι να διεκδικούν τίτλους με την ομάδα που τους ανέδειξε.

Στο video δεν λείπουν και τα πειράγματα μεταξύ τους με αφορμή τα γενέθλια του «Ντέλια». Δείτε το βίντεο της UEFA:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ