Η Τσουκαρίτσκι αλλάζει έδρα για τους αγώνες με Ολυμπιακό ή Γκενκ

Η Τσουκαρίτσκι αλλάζει έδρα για τους αγώνες με Ολυμπιακό ή Γκενκ

Η φυσική έδρα της Τσουκαρίτσκι δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για τα playoffs του Europa League με αποτέλεσμα να δώσει τον εντός έδρας αγώνας με Ολυμπιακό ή Γκενκ σε άλλο γήπεδο.

Η Τσουκαρίτσκι δεν θα παίξει στο «σπίτι» της κόντρα σε Ολυμπιακό ή Γκενκ για τα playoffs του Europa League.

Ο νικητής που προκύπτει από το ζευγάρι των «ερυθρόλευκων» με τους Βέλγους θα κοντραριστεί με τους Σέρβους στο νεόκτιστο «Dubocica Stadium» στην πόλη Ντουμπόσιτσα, σύμφωνα με σέρβικα μέσα. Το συγκεκριμένο γήπεδο βρίσκεται 230 χιλιόμετρα από την φυσική έδρα των Σέρβων και οι άνθρωποι της UEFA επισκέφθηκαν το γήπεδο για τις τελευταίες επιθεωρήσεις, με τον γενικό διευθυντή του σερβικού συλλόγου να δηλώνει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την πόλη του Λέσκοβατς και τους ανθρώπους του γηπέδου που μας έκαναν να αισθανθούμε σαν στο σπίτι μας. Είμαι σίγουρος ότι η ατμόσφαιρα εδώ θα είναι φανταστική όταν η Τσουκαρίτσκι θα παίξει τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια».

Το γήπεδο που θα αποτελεί έδρα της ομάδας της δεύτερης κατηγορίας της Σερβίας, Ντομπόσιτσα, μπορεί να φιλοξενήσει 8.000 θεατές και στις 14 Αυγούστου θα φιλοξενήσει ένα δοκιμαστικό ματς για να τεσταριστεί η σωστή εφαρμογή του VAR. Στο συγκεκριμένο γήπεδο θα πραγματοποιούνται και οι εντός έδρας υποχρεώσεις της Εθνικής Σερβίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ