Απίθανος ο Καπού: Στη συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού

Απίθανος ο Καπού: Στη συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο Ετιέν Καπού παρότι βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν.

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ απόψε και ο Ετιέν Καπού που ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του «κίτρινου υποβρύχιου» στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο μέσος της ισπανικής ομάδας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ωστόσο πρώτα-πρώτα, αναφέρθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού!

Ο Καπού τόνισε ότι του αρέσει το μπάσκετ και η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα, κάνοντας ειδική αναφορά στον κόσμο των Πειραιωτών, λέγοντας πως είναι φοβεροί.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος της ισπανικής ομάδας δήλωσε: «Μου αρέσει το μπάσκετ και η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα, είναι φοβεροί οι οπαδοί του Ολυμπιακού! Όταν βλέπω Euroleague, δεν καταλαβαίνω πώς παίζουν με τόσο θόρυβο! Θα ήθελα να δοκιμάσω το επίπεδό μου στο μπάσκετ. Αν θέλει η Βαλένθια να υπογράψω για ένα λεπτό κι ας παίξω με τη δεύτερη ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ