Η άνοδος της Νόριτς σημαίνει οριστική παραμονή του Γιαννούλη

Η άνοδος της Νόριτς σημαίνει οριστική παραμονή του Γιαννούλη

H αγγλική ομάδα είναι έτοιμη να διατηρήσει στο δυναμικό της τον 26χρονο αριστερό μπακ εν όψει του προβιβασμού της στην Premier League

Μετά από 37 αγωνιστικές στην Championship, η Νόριτς οδεύει ολοταχώς για την Premier League, αφού καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κατάταξη με 72 βαθμούς και απέχει δέκα βαθμούς από τη δεύτερη Γουότφορντ.

Η άνοδος, εκτός από την επιστροφή των «καναρινιών» στη μεγάλη κατηγορία του Νησιού, θα σημάνει και την οριστική παραμονή του Δημήτρη Γιαννούλη στην Αγγλία.

Όταν τον Ιανουάριο ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία για τον δανεισμό του, στην ανακοίνωση είχε γραφτεί πως προβλέπεται υποχρεωτική οψιόν αγοράς εφόσον η αγγλική ομάδα προβιβαστεί.

Βέβαια, με την απόδοση του Γιαννούλη μέχρι τώρα, μάλλον η Νόριτς θα τον αγοράσει ότι και να συμβεί με την άνοδο στην Premier League.

Ο 25χρονος διεθνής μπακ έχει καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα, έχοντας συμπληρώσει ως τώρα, έντεκα συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα.

Στο ενεργητικό του έχει, έως τώρα, 21 κερδισμένες εναέριες μονομαχίες, 28 επιτυχημένα τάκλιν, 15 κλεψίματα, 74 ανακτήσεις μπάλας, 11 ευκαιρίες που έχουν δημιουργηθεί από αυτόν, 14 ολοκληρωμένες ντρίμπλες και η διοίκηση της αγγλικής ομάδας έχει αποφασίσει να τον αγοράσει από τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ