Απίστευτο: Μεταγραφή 9 εκατ. ευρώ για τον πρώην του Ολυμπιακού!

Απίστευτο: Μεταγραφή 9 εκατ. ευρώ για τον πρώην του Ολυμπιακού!

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή που θα φτάσει τα 9 εκατ. ευρώ.

Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή είναι έτοιμος να κάνει ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Βινάγκρε. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ που ήρθε στον Ολυμπιακό από τη Γουλβς το καλοκαίρι του 2020 με τη μορφή δανεισμού και δεν κατάφερε ποτέ να εγκλιματιστεί, είναι μια ανάσα από το να γίνει… μόνιμος στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

O πρώην μπακ των Πειραιωτών μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη του 2021, πήγε στην Πορτογαλία και τη Φαμαλικάο, όπου πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, ωστόσο το καλοκαίρι η Σπόρτινγκ αποφάσισε να κάνει πρόταση στη Γουλβς για να τον πάρει κι εκείνη με τη σειρά της δανεικό.

Τα «λιοντάρια» με εισήγηση του Ρούμπεν Αμορίμ έκαναν δικό τους τον παίκτη, ενώ έχουν ανοιχτή επικοινωνία με τη Γουλβς, διότι τα «λιοντάρια» θέλουν να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Βινάγκρε είναι θέμα χρόνου να ολοκληρώσει και επίσημα τη μεταγραφή του από τους «λύκους» στη Σπόρτινγκ, με τους πρωταθλητές Πορτογαλίας να καταβάλλουν το εντυπωσιακό ποσό των 9 εκατ. ευρώ για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού στην αγγλική ομάδα.

Ο ίδιος ο Αμορίμ ουσιαστικά είναι αυτός που αποκάλυψε ότι η Σπόρτινγκ προχωράει τη διαδικασία για να κάνει δικό της και επίσημα τον Βινάγκρε. Αυτός είναι που ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας του να τον κρατήσει στο ρόστερ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τονίζει σε δηλώσεις του σχετικά με την επικείμενη συμφωνία:

«Ο Ρούμπεν αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του πρότζεκτ της Σπόρτινγκ. Πραγματικά πιστεύουμε σε εκείνον και για αυτό τον λόγο έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες για να τον αγοράσουμε και επίσημα. Υπολογίζουμε πολύ σε εκείνον για αυτό και μέχρι το καλοκαίρι θα τον έχουμε αποκτήσει, ενώ και ο ίδιος θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 5ετους διάρκειας».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βινάγκρε στη Σπόρτινγκ έχει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις 13 ματς και 2 ασίστ, ενώ την περασμένη σεζόν στη Φαμαλικάο είχε 20 ματς με 3 ασίστ, με τη Σπόρτινγκ και τον Ρούμπεν Αμορίμ να βλέπουν τις ικανότητες τους και να τον αποκτούν από τη Γουλβς δανεικό. Ο Βινάγκρε που ήρθε στην Ελλάδα για έξι μήνες, αγωνίστηκε συνολικά σε μόλις 4 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ