ΠΑΟΚ: Όταν ο 17χρονος Βιεϊρίνια νίκησε τον Μέσι! (vid)

ΠΑΟΚ: Όταν ο 17χρονος Βιεϊρίνια νίκησε τον Μέσι! (vid)

Στις 16/11/2003 η Πόρτο του Μουρίνιο είχε αντιμετωπίσει σε φιλικό την Μπαρτσελόνα του Μέσι, με τον Βιεϊρίνια να παίρνει το βάπτισμα του πυρός από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Πριν από 16 χρόνια (16/11/2003) ο… αμούστακος τότε Αντελίνο Βιεϊρίνια νίκησε σε φιλικό αγώνα τον Λιονέλ Μέσι, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχε κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Μπλαουγκράνα σε ηλικία μόλις 16 ετών!

Συγκεκριμένα, η Πόρτο του Ζοσέ Μουρίνιο υποδέχθηκε σε φιλικό αγώνα την Μπαρτσελόνα του Φρανκ Ράικαρντ στο νεόκτιστο «Ντραγκάο», με τον Πορτογάλο τεχνικό να χρησιμοποιεί μεταξύ άλλων τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, ο οποίος τότε αγωνιζόταν στην Κ17 της Πόρτο.

Στο ίδιο ματς έκανε το ντεμπούτο του – έστω και ανεπίσημο – ο Λιονέλ Μέσι. Ένα ιστορικό ματς για τον Αργεντινό, ο οποίος ήταν αμούστακος όταν συστήθηκε στο ευρωπαϊκό κοινό. Ένα παιχνίδι, που έκανε επίσης τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο μπακ του ΠΑΟΚ τότε ήταν 17 ετών. Παρόλα αυτά ο Μουρίνιο είχε ανακαλύψει το ταλέντο του και του έδωσε την ευκαιρία να λάμψει στον αγωνιστικό χώρο του Ντραγκάο.

Για την ιστορία η Πόρτο νίκησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Ντερλέι και Αλμέιδα.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ