ΟΦΗ : «Όσοι μείναμε στην ομάδα δεθήκαμε μαζί της ακόμη περισσότερο» είπε ο Κουτσιανικούλης

ΟΦΗ : «Όσοι μείναμε στην ομάδα δεθήκαμε μαζί της ακόμη περισσότερο» είπε ο Κουτσιανικούλης

Τα πολλά οικονομικά προβλήματα του ΟΦΗ μπορεί να έδιωξαν αρκετούς ποδοσφαιριστές, όμως, όλοι όσοι έμειναν σε αυτή την αγάπησαν και δέθηκαν μαζί της ακόμη περισσότερο, σύμφωνα με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Η μία νίκη έρχεται μετά την άλλη για τον ΟΦΗ, αλλά, πριν λίγο χρονικό διάστημα κανείς δεν πίστευε ότι η ομάδα του Ηρακλείου θα μπορέσει να βγει αλώβητη από τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε.

Από τις τάξεις της έφυγαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, αλλά, όλοι όσοι έμειναν στους Μελανόλευκους δέθηκαν με την ομάδα περισσότερο και πλέον δικαιώνονται, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Κουτσιανικούλη στον Athleticradio 104,2:

Για τις δύσκολες μέρες που πέρασαν οι παίκτες του ΟΦΗ:

«Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό που περάσαμε μέσα στις γιορτές ήταν πολύ δύσκολο. Πριν τις γιορτές πήραμε κάποιες υποσχέσεις και οι οποίες δεν τηρήθηκαν. Όλοι είπαμε μέσα μας ότι τελείωσε η ομάδα. Όταν γυρίσαμε, όσοι γυρίσαμε ήταν και κοντά το παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και είπαμε ότι θα παίξουμε, δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό στον ΟΦΗ. Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα που ήρθαν και ότι γινόταν σε κάθε παιχνίδι, ήταν αυτά που μας έδιναν δύναμη. Ήρθε και η διοικητική ηρεμία και όλα μπήκαν στην θέση τους»

Για την σημερινή κατάσταση στην ομάδα:

«Αυτήν την στιγμή υπάρχει ηρεμία και μια σιγουριά με τους ανθρώπους που έρχονται στα αποδυτήρια και μας μιλούν. Υπάρχει μια υγεία, αυτό φαίνεται γιατί είναι καλό για όλους μας. Και σίγουρα τα παιδιά που ήρθαν θα μας βοηθήσουν για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί».

Για το ρόλο του Νίκου Παπαδόπουλου στην διατήρηση της ενότητας της ομάδας:

«Ο προπονητής έκανε τα πάντα προκειμένου η ομάδα να έχει ηρεμία. Είχαμε μείνει 15 παίκτες μας και έλεγε ότι θα βγει κάτι καλό. Μας έδινε ηρεμία και μέσα από όλα αυτά, ότι έγινε, έγινε για καλό τελικά».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ είναι σήμερα ένα πόντο από την δεύτερη θέση:

«Eίναι ξεκάθαρο ότι όλοι μας έχουμε αυτοπεποίθηση. Προσπαθούμε να τελειώνουμε τα παιχνίδια από το πρώτο λεπτό. Tα 15 – 16 άτομα που μείναμε στην ομάδα, εκτός του ότι δεθήκαμε περισσότερο, το βγάλαμε και ως αντίδραση μέσα στο γήπεδο. Θέλαμε να στηρίξουμε την ομάδα και να κάνουμε αυτό που κάναμε και μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ