ΟΦΗ : Ενδιαφέρον από Super League για Μάνο

ΟΦΗ : Ενδιαφέρον από Super League για Μάνο

Αρκετές ομάδες της Super League φαίνεται πως καλοβλέπουν την περίπτωση του επιθετικού του ΟΦΗ, Δημήτρη Μάνου. ο οποίος δεν σταματά να σκοράρει με τους Κρητικούς στη Football League.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι του ΟΦΗ ο Δημήτρης Μάνος ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν. Ο νεαρός επιθετικός στην εντός έδρας νίκη των Κρητικών επί της Βέροιας με σκορ 3-0 σημείωσε ένα γκολ (με πέναλτι) και δημιούργησε ακόμη ένα.

Έτσι, έφτασε τα 11 για την ώρα στη Football League, όντας πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, αφού έχει ένα παραπάνω από τον δεύτερο, Ούγκο Κάιπερς, του Εργοτέλη.

Λογικό και επόμενο με αυτές τις εμφανίσεις αρκετές ομάδες της Super League να τον έχουν στη μεταγραφική τους λίστα, ενόψει καλοκαιριού και μάλιστα πολύ ψηλά.

O 23χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τους Κρητικούς ως τον επόμενο Ιούνιο και δεν αποκλείεται, αν εκείνο δεν ανανεωθεί άμεσα, οι Μελανόλευκοι να τον χάσουν χωρίς να βάλουν στα ταμεία τους ούτε ένα ευρώ.

Ωστόσο, πολλά θα εξαρτηθούν και από την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League το επόμενο χρονικό διάστημα, αφού στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι η επιστροφή στη Super League, κάτι που αν συμβεί θα αποτελέσει δέλεαρ για τον Μάνο, ώστε να παραμείνει στο Ηράκλειο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ