Άρης : Σκέψεις για Κάσσο

Άρης : Σκέψεις για Κάσσο

Η μοναδική αλλαγή που αναμένεται να κάνει στην ενδεκάδα του Άρη ο Δημήτρης Σπανός σε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής με τον Αιγινιακό, είναι η αντικατάσταση του Πασά, που υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες, περίπου. Ενώ, μάλιστα, όλα έδειχναν ότι ο Ντούνης είχε […]

Η μοναδική αλλαγή που αναμένεται να κάνει στην ενδεκάδα του Άρη ο Δημήτρης Σπανός σε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής με τον Αιγινιακό, είναι η αντικατάσταση του Πασά, που υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες, περίπου.

Ενώ, μάλιστα, όλα έδειχναν ότι ο Ντούνης είχε το προβάδισμα για την κάλυψη της θέσης στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο προπονητής του Άρη δοκίμασε στις ασκήσεις του προγράμματος εκγύμνασης τον Κάσσο, χωρίς πάντως η απόφαση του να είναι ακόμα οριστική.

Αντίθετα δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι το δεξί άκρο θα παίξει ο Πλατέλλας, ο Παυλίδης θα ξεκινήσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην ενδεκάδα και σε ρόλο επιτελικού χαφ, ενώ ο Διαμαντόπουλος θα αγωνιστεί στη κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ